Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας φαίνεται ότι έχει φέρει ταραχές στην καλύβα με τους μισούς να μην μπορούν να δεχτούν ως υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη και οι άλλοι να θεωρούν αδιανόητο να μην έχει βγει η Ελευθερία Ελευθερίου στον τάκο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (3/3) του Survivor All Star ο Στάθης Σχίζας μιλώντας με τον Νίκο Μπάρτζη έκανε λόγο για «γκομενικά» του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και βγαίνει εκτός εαυτού σκεπτόμενος πως όλο αυτό συμβαίνει για να έχει κοπέλα ο Κύπριος παίκτης.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν κάνουν πίσω για το καλό της ομάδας, αλλά κάνουν πίσω για να έχει γκόμενα ο Πρίαμος. Γκόμενα έρχεται, γκόμενα φεύγει. Είναι δυνατόν;», είπε ο Στάθης Σχίζας.

«Το καταλαβαίνω. Είμαστε το τσιφλίκι εδώ, τι να κάνουμε;» του απάντησε ο Νίκος Μπάρτζης.

Μιλώντας τώρα απευθείας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή απασφάλισε εναντίον τεσσάρων συμπαικτών της! «Μιας που έχουμε το καρναβάλι θα ήθελα να δώσω μια ονομασία στο χθεσινό συμβούλιο! Το τσίρκο Μεντράνο! Και αν είχα τέσσερις μάσκες κλόουν θα τις έδινα στον Σπύρο Μαρτίκα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Χριστίνα Κεφαλά».

Στον στίβο μάχης όπου και υποδέχθηκε τους παίκτες ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, όταν τον λόγο πήρε ο Νίκος Μπάρτζης προκάλεσε… κυριολεκτικά μπουρλότο στην παραλία του Αγίου Δομινίκου.

Ο Νίκος Μπάρτζης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και τον θυμό του για τη στημένη ψηφοφορία όπου βγήκε από την κάλπη η Ελένη Χαμπέρη και όχι η Ελευθερίου και ισχυρίστηκε πως η Ελευθερία με τον Μάριο βρίσκονται συνεχώς «κρυφά». «Κάθε βράδυ ο Μάριος… με την Ελευθερία, το ξέρουμε όλοι. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη;» και προκάλεσε τους συμπαίκτες του να πουν αν λέει ψέματα.

Ποιος είδε τον Θεό και τον φοβήθηκε! Χανταμπάκης και Μπάρτζης ήρθαν μούρη με μούρη έτοιμοι για καυγά αφού ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο για ψέματα.

«Συγγνώμη; Συγγνώμη Νίκο; Ντροπή σου, Νίκο μου, αλήθεια! Ντροπή σου, Νίκο μου! Έλα τώρα! Έλα τώρα! έλα δηλαδή» αναφώνησε, αμέσως, η Ελευθερία Ελευθερίου για να πλημυρίσουν… μπιπ οι εικόνες στο Survivor All Star όταν πήρε και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης τον λόγο ενώ η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε, ουρλιάζοντας, την καλή της φίλη.

Η Ευρυδίκη ούρλιαζε στον Μπάρτζη για όσα είπε, με την Ελευθερία να κλαίει στην αγκαλιά της.

Λύγισε η Ελένη Χαμπέρη – «Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μην το κάνετε αυτό»

Κομβικής σημασίας, λοιπόν, στον… χαμό που δημιουργήθηκε λίγο πριν η μπλε και η κόκκινη ομάδα ριχθούν στον στίβο μάχης για το αγώνισμα της επικοινωνίας ήταν η δυσαρέσκεια που εξέφρασαν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Στάθης Σχίζας για την υποψηφιότητα της συμπαίκτριας τους, Ελένης Χαμπέρη κατηγορώντας για σκοπιμότητα έτερους κόκκινους παίκτες.

Έτσι, η νεαρή παίκτρια των Διασήμων δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα μόλις της έδωσε τον λόγο ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός.

«Μια χαρά είμαι, Γιώργο, απλά νιώθω πίεση γιατί ακούγεται το όνομα μου» τόνισε, αρχικά, η Ελένη Χαμπέρη με αναφιλητά. «Ήμασταν μια χαρά σαν ομάδα πριν να γίνει όλο αυτό. Παρόλα αυτά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να το αφήσουμε πίσω. Έχουμε αγώνισμα ασυλίας και ο Στάθης και ο Στέλιος είναι πατεράδες, που θέλουν να ακούσουν τα παιδιά τους. Να το αφήσουμε πίσω γιατί εγώ μπορεί σε δυο μέρες να φύγω και να δω την οικογένεια μου. Εσείς, όμως, θα είστε εδώ! Μην το κάνετε αυτό πριν από τον αγώνα. Πάμε να παίξουμε, να το πάρουμε και να δείτε τις οικογένειες σας» υπογράμμισε, με δακρυσμένα μάτια, η Ελένη Χαμπέρη.