Συνεχείς είναι οι αψιμαχίες ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης και της Μπλε ομάδας στο Survivor All Star και τα σχόλια εκατέρωθεν για τις τακτικές μέσα στο παιχνίδι, πέφτουν βροχή.

Πιο θιγμένος από όλους αισθάνεται όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/2) ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος νιώθει ξένο σώμα μέσα στην ομάδα του και δηλώνει πως θα ήθελε να βρίσκεται στην Κόκκινη ομάδα, που φαίνεται να τον στηρίξει περισσότερο. Πέρασε γενεές δεκατέσσερις τους Μαχητές- «Θέλουν να σε καταπιούν και να σε φάνε» – και τους αποκάλεσε επίσης ψεύτες και διπρόσωπους, αλλά η Τζο Μαριδάκη τον «ξεσκέπασε».

Την ίδια στιγμή η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και στους Σπύρο Μαρτίκα και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor δεν λέει να κοπάσει, με την παίκτρια να του επιτίθεται στο νέο επεισόδιο χαρακτηρίζοντάς τον είρωνα και αναφέροντας πως φέρεται λαμογίστικα.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα ασυλίας, την Κυριακή (26/2) την πρώτη ήττα δέχθηκε η Κόκκινη ομάδα, η οποία έριξε στον τάκο την Χριστίνα Κεφαλά. Με την ανακοίνωση του ονόματός της, η παίκτρια έκανε λόγο για «φιλίες» που λειτουργούν κατά της αγωνιστικότητας της ομάδας της. Μετά την ήττα των Μπλε τη Δευτέρα (27/2), η ομάδα επέλεξε να ρίξει στον τάκο ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος αφήνει συνεχείς αιχμές και κάνει παράπονα για την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και τον καταψήφισαν.

Στον τελευταίο και πιο κρίσιμο αγώνα για την ασυλία στο Survivor, σε αυτό του επεισοδίου της Τρίτης (28/2) οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που έχασαν κι έστειλαν στον τάκο την Ελένη Χαμπέρη και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μάλιστα, με την υποψηφιότητα της πρώτης ορισμένοι παίκτες έμειναν άφωνοι, καθώς δεν το περίμεναν να ψηφιστεί από την στιγμή που έχει δώσει πολλά για την ομάδα της. «Απίστευτο» ακούστηκε στο συμβούλιο.

Η Ελένη τώρα μπορούσε να γλιτώσει την υποψηφιότητα: «Προτίμησα να με κρίνει ο κόσμος» δήλωσε η ίδια.

Η Ευρυδίκη εμφανίστηκε συνειδητοποιημένη: «Ας ηρεμήσουμε, ο καθένας έχει τα κριτήριά του».

Ρεσιτάλ ατάκας από τον Γιώργο Λιανό – «Με ζεϊμπέικικο Μπισμπίκη ο Αγόρου»

Το παιχνίδι έχει πάρει για τα καλά φωτιά στο Survivor All Star αφού η τελευταία βδομάδα βρήκε τα δύο team ανεβασμένα και ετοιμοπόλεμα στον στίβο μάχης.

Μπορεί οι Μαχητές να έχασαν την ασυλία της Δευτέρας (27/2), αλλά έδωσαν ψυχή στον αγώνα και αυτό φάνηκε.

Στον τρίτο αγώνα η αγωνία και πάλι κορυφώθηκε για το ποιοι θα επικρατούσαν.

Η καλύτερη στιγμή όμως ήταν η επική ατάκα Γιώργου Λιανού που παρομοίασε τον Νικόλα Αγόρου με τον Βασίλη Μπισμπίκη… «Με ζεϊμπέκικο Μπισμπίκη ο Αγόρου» σχολίασε ενώ ο παίκτης προσπαθούσε να ανέβει στη δοκό ισορροπίας.