«Ξένο σώμα» νιώθει στους Μπλε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι νιώθει ένα εχθρικό κλίμα από τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης, ο οποίος στο συμβούλιο της Δευτέρας (27/2) συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα ύστερα από τα όσα είπε στο άκουσμα της απόφασης «Τα πατήματα μου τα έχω βρει, αλλά ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι στην ομάδα μου δεν με πιστεύουν και δεν χρειάζεται να το ξαναλέμε αυτό. Δεν έχω να κάνω κάτι παραπάνω για να αποδείξω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα γιατί αξίζω, έτσι νιώθω» επανήλθε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/2) στο Survivor All Star πιο επιθετικός απέναντι στους συμπαίκτες του.

Αντίθετα από τους Κόκκινους εκλαμβάνει θετικά vibes και σε περίπτωση που μπορούσε θα είχε ήδη αυτομολήσει στήνοντας αγιοδομηνίτικο γλέντι.

Άλλωστε το ομολόγησε ο ίδιος στο κιου:

«Δεν με πιστεύουν σαν παίκτη. Με τα περιστατικά όπως έχουν γίνει καλύτερα να ήμουν στην Κόκκινη ομάδα, νομίζω με πιστεύουν πιο πολύ. Οι Μπλε είναι διπρόσωποι δυστυχώς είναι διπρόσωποι και θέλουν να σε καταπιούν και να σε φάνε όχι να σε ανεβάσουν».

Όχι μόνο δεν τον στηρίζουν, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον υπονομεύουν κιόλας θέλοντας να τον εξουδετερώσουν.

Στα μαχαίρια Ασημακόπουλος και Παναγιώτης – Δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή

Στα μαχαίρια είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης στο Survivor κι ο ένας δεν θέλει να έχει επαφή με τον άλλον. Σε δηλώσεις του ο Παναγιώτης στράφηκε και εναντίον του συμπαίκτη του, αλλά το ίδιο έπραξε κι ο Ασημακόπουλος.

«Παναγιώτη για εμένα έλεγες ότι έχω τσακωθεί με την αλήθεια, αλλά εσύ έχεις τσακωθεί. Θες να δημιουργείς προβλήματα, δεν είσαι αγωνιστικά καλός και θέλεις κάπου να επικεντρωθείς και να στοχοποιήσεις εμένα. Κι αντιδραστικός είσαι και φωνάζεις, δεν αφήνεις τον άλλον να μιλήσει, ενώ θέλεις να κάνεις διάλογο. Οπότε γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας; Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε» είπα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Εμένα οι διπρόσωποι δεν μου αρέσουν. Με τέτοιους ανθρώπους δεν μπορώ να συνεννοηθώ καθόλου. Παίρνουν το τόσο δα και το κάνουν τόσο. Είναι διπρόσωπος. Τσακωνόμαστε και μετά off camera μου λέει “έλα Παναγιώτη όλα καλά” και μετά ξανά. Με ψεύτες και διπρόσωπους δεν μπορώ να συνεννοηθώ» απάντησε ο Παναγιώτης για τις δηλώσεις του συμπαίκτη του στο Survivor.

«Δεν θέλω να μιλώ μαζί σου και να έχω καμία επαφή. Αφού δεν τα βρίσκουμε, καλύτερα να μην μιλάμε. Έχεις τόσους άλλους παίκτες να μιλήσεις και να τσακωθείς. Δεν θέλω καμία επαφή» πρόσθεσε ο Ασημακόπουλος.

Η Τζο Μαριδάκη «ξεσκέπασε» τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

Η τελευταία ψηφοφορία του Survivor All Star φαίνεται πως έφερε αναστάτωση στην μπλε ομάδα αφού η Τζο Μαριδάκη αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τρίτης (28/2) όσα της είχε πει ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και τον «ξεσκέπασε».

«Δε με πείραξε που είδα το όνομά μου σε πέντε χαρτιά, με πείραξε ο τρόπος που έγινε όλο αυτό γιατί, μόλις χάσαμε τη δεύτερη ασυλία, κάποια άτομα που ενδεχομένως ήταν αυτά που με ψήφισαν, δεν είχαν το θάρρος να με κοιτάξουν καν στα μάτια. Εμένα γιατί δε μου μίλησε κανείς μετά τον αγώνα; Μόλις γυρίσαμε στην καλύβα, ήμουν μόνη και όλοι οι άλλοι ήταν απέναντι σε δυάδες-τριάδες. Εγώ αυτά δεν τα γουστάρω, το έχω πει ξεκάθαρα, ξέρω πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι. Το ζω δεύτερη φορά όπως όλα τα παιδιά. Ξέρω πολύ καλά πώς παίζεται το παιχνίδι αλλά δε θα κάτσω να ασχοληθώ με τίποτα από αυτά και δε θα μπω σε καμία παρέα για να μείνω περισσότερο» ανέφερε αρχικά στην κάμερα η Τζο Μαριδάκη.

Στη συνέχεια, μιλώντας με τον Γιώργο Ασημακόπουλο αποκάλυψε, «Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, πιάνω τον Παναγιώτη και του λέω “ρε Παναγιώτη, ξέρω ότι δεν έφερες νίκη, αλλά δε σε ψήφισα γιατί θέλω να σου δώσω την ευκαιρία να βρεις τα πατήματά σου. Και μου λέει, “ούτε εγώ σε ψήφισα, ψήφισα τον Μπόγδανο” και του λέω, “αφού τον Μπόγδανο τον ψήφισα εγώ”. Μετά μου λέει, “λάθος έκανα, την Εύη ψήφισα” και μετά έμαθα ότι την Εύη την ψήφισε άλλος».