Στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απασφάλισε κατά του Γιώργου Ασημακόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε είρωνα και πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του.

«Δεν μου άρεσε καθόλου που ο Ασημακόπουλος είπε ότι είπαμε αυτό το άσχημο πράγμα για τον Γιωρίκα. Το είπε με λαμογιά για να μας βάλει να τσακωθούμε με τον Γιωρίκα. Ο Γιωρίκας δεν αντέδρασε γιατί μου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και ξέρει ότι αν όντως είχε συμβεί αυτό, εγώ θα είχα πάρει θέση και δεν θα το είχα αφήσει να περάσει έτσι», είπε χαρακτηριστικά.

«Γενικά είχα μαζέψει πάρα πολλά για τον Ασημακόπουλο, τον οποίο δεν τον γνωρίζω από την έξω ζωή, αλλά από όσο γνωρίζω εδώ και βλέπω, είναι ένας είρωνας, έχει μέσα του πονηριά, σκέφτεται λαμογίστικα και θυματοποιεί τον εαυτό του και την ομάδα του» είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο Survivor», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Μας έχουν συμβεί πολλά περιστατικά, τα οποία δείχνουν ότι είναι ένας πονηρός άνθρωπος που σκέφτεται πως θα θυματοποιήσει τον εαυτό του και την ομάδα του και θα εκθέσει εμάς. Του τα είπα ένα χεράκι κι ελπίζω για το καλό του να κατάλαβε και να συνετιστεί γιατί είναι ένας καλός παίκτης και δεν τα έχει ανάγκη αυτά. Αν νομίζεις Γιώργο Ασημακόπουλε ότι αυτά σε ανεβάζουν, κάνεις λάθος. Μόνο σε μειώνουν και σε ρίχνουν» κατέληξε για τον συμπαίκτη της στο Survivor.