Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης (2/2) στο Night Out σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η «Στέλλα» από την αγαπημένη σειρά του Alpha, «Σασμός» μίλησε για τη ζωή της με τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη, την απώλεια του πατέρα της και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αρχικά η όμορφη πρωταγωνίστρια του «Σασμού» δέχθηκε την απρόσμενη είσοδο στο πλατό από τον Ανδρέα Γεωργίου που υπογράφει και την σκηνοθεσία της εκπομπής.

«Σόρρυ, ένα λεπτάκι παιδιά! Σόρρυ! Όχι, τίποτα να διορθώσω κάτι θέλω. Βαγγέλη μου, έρχεσαι λίγο;» αναφώνησε ο δημοφιλής καλλιτέχνης κατά την είσοδο στο πλατό δημιουργώντας ένα αρχικό σοκ στην καλεσμένη και προσθέτοντας, «είναι πολύ καλά φωτισμένη αλλά μπορούμε λίγο να κατεβάσουμε εδώ το φως; Για να την υποφωτίσουμε λίγο, αυτό θέλω. Βλέπεις τα τρία μόνιτορ, η τρία; Μπορούμε να βάλουμε λίγο τη… Γη της Ελιάς εκεί; Την αφίσα; Παίζει στο “Σασμό” η κοπέλα» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Γεωργίου με την Ευγενία Σαμαρά να προσπαθεί να κρατήσει το γέλιο της.

«Εντάξει, βεντέτα και ο ένας, βεντέτα και ο άλλος» πρόδωσε, δειλά, η όμορφη ηθοποιός με τον Ανδρέα Γεωργίου να ζητά να… ηχήσει στο πλατό το τραγούδι τίτλων του Σασμού!

«Ποτέ δεν είδα το “Ράδιο Αρβύλα” σαν δουλειά»

Η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε πώς… έσμιξε με τους «Ράδιο Αρβύλα»: «Ήθελα από 6 χρονών να γίνω ηθοποιός. Είχα την τύχη να είμαι σε ένα σχολείο που ασχολούταν πολύ με τα καλλιτεχνικά και ήρθα νωρίς σε επαφή με το θέατρο. Αισθάνθηκα μία μεγάλη οικειότητα και έλεγα από τότε ότι ήθελα να κάνω αυτό. Έμεινα Θεσσαλονίκη μέχρι τα 26 μου, δεν ήρθα μικρή εδώ. Οι “Ράδιο Αρβύλα” μπήκαν στη ζωή μου στα 19 μου. Είχα βγει στο μαγαζί του Αντώνη Κανάκη και είχα ακούσει ότι θα ανοίξει ραδιόφωνο και ήταν κοντά στο σπίτι μου. Έμεινα εκεί για ένα χρόνο και μου πρότειναν να κάνω οντισιόν για να συμμετάσχω για την τηλεόραση. Δεν το είδα ποτέ σαν δουλειά, περνούσα πολύ ωραία, ένιωθα οικεία. Σαν παιχνίδι το είδα!» είπε και πρόσθεσε για την… κάθοδό της στην πρωτεύουσα:

«Σαν γνήσιος άνθρωπος που σκέφτεται τα πράγματα, το μελετούσα 4 χρόνια για να κατέβω. Κατεβαίνω στην Αθήνα, ζω φοιτητική ζωάρα. Βγαίνω, γνωρίζω την πόλη, ζω και τον έρωτα παράλληλα και μετά πήραν τα πράγματα στο δρόμο τους. Συνήθως με έβλεπαν στην προηγούμενη δουλειά και μου πρότειναν την επόμενη. Είχα την τύχη να μην πετύχω άσχημες συμπεριφορές. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Ό,τι και εάν σκεφτούμε, μόλις συμβεί αυτό, δεν σημαίνει ότι θα αντιδράσεις όπως έχεις σκεφτεί. Ένα κομμάτι μέσα μου θεωρώ ότι “μπορεί να παγώσω”. Είναι τρομακτικό στους ανθρώπους που συμβαίνει και πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά σε τέτοιες συμπεριφορές» τόνισε για να συνεχίσει αναφερόμενη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν άνθρωπος που γνώριζα και σε ένα σκηνικό που δεν φανταζόμουν, σοκαρίστηκα. Είναι σοκαριστικό να μαθαίνεις κάτι τόσο ακραίο για άνθρωπο που ξέρεις. Αυτά με κάνουν να νιώθω απογοήτευση, σήψη και αισθάνομαι πολύ άσχημα. Εύχομαι να πάμε στο φως και να μην χαθούμε σε αυτό το σκοτάδι. Με τα παιδιά των “Αρβύλα” είχα επικοινωνία, με τον Στάθη δεν είχα. Θεωρώ ότι είναι άδικο να υποθέτεις κάτι για έναν άνθρωπο και να τον κατατάσσεις κάπου. Οι “Αρβύλα” δεν γνώριζαν και είναι άδικο να χτυπήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει».

«Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου»

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, από καρδιάς για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου της πατέρα και την δύσκολη διαχείριση της.

«Έχει πια ένα χρόνο που έφυγε ο πατέρας μου. Μεγάλο σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν ξαφνικό όλο αυτό που συνέβη, δεν το περιμέναμε. Αισθανόμουν πολύ παγωμένη, άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δεν μπορώ να σου περιγράψω. Είναι απελευθερωτικό που τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου, αυτά που με ενοχλούν, αυτά που αγαπούσα. Δεν είχα κάτι που να χρωστούσα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και πραγματικά το λέω δημόσια, όχι για κάνεναν άλλο λόγο, με πλήρη συνείδηση να μιλάμε στους ανθρώπους μας και για τα καλά και για τα κακά γιατί, και εγωιστικά να το δεις, έχει προσωπικό όφελος. Νιώθεις ότι δεν έχεις κάποια ενοχή, κάποιο χρωστούμενο και αυτό είναι πολύ απελευθερωτικό. Επίσης, δεν θα ήθελα να κρατήσω ενεργειακά αυτόν τον άνθρωπο με θρήνο. Όχι ότι δεν στεναχωριέσαι, αλλά δεν ήθελα να τον κρατήσω με μια ενέργεια πως «δεν έπρεπε να φύγεις» ή «γιατί μου το ‘κανες αυτό» ή οτιδήποτε. Θέλω να νιώθει η ενέργεια του, ότι υπάρχει μετά, η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά, αν με έναν τρόπο αυτό έπρεπε να γίνει, εντάξει» και συνέχισε:

«Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα τόσα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε, έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης, οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν, θα ερχόταν και θα βγαίναμε παρέες. Δηλαδή πολύ δικός μας άνθρωπος. Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια και δεν είμαι σίγουρη αν ο χρόνος είναι γιατρός. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα το αποδεχθώ ή θα το λύσω ή θα πω «εντάξει, είμαι καλά με αυτό». Όχι, δεν θα είμαι ποτέ καλά με αυτό. Μου λείπει πολύ και θα μου λείπει, αλλά είναι ωραίο να σκεφτούμε αυτά που είχαμε» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Ευγενία Σαμαρά στη βραδινή εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδησ το MEGA.

Στη συνέχεια η Ευγενία Σαμαρά μίλησε για τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου, είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην εκδρομή, ήμασταν φίλοι. Είχαμε ωραία επαφή από την αρχή, σαν μυαλά, σαν επικοινωνία. Ο γάμος σαν μυστήριο δεν υπάρχει στο μυαλό μου πολύ. Νιώθω ότι είναι κάτι που δεν μου έχει γεννηθεί. Το παιδί είναι πιο κοντά σε μία σκέψη ότι ίσως θα θέλαμε, αλλά και αυτό με αγχώνει. Είναι μία μεγάλη ευθύνη που πρέπει να είσαι εκεί. Οικογένεια χωρίς γάμο φυσικά και θα έκανα».