Ο δίσκος «Γεια» που έχει γράψει ο Φοίβος για την Δέσποινα Βανδή γίνεται θεατρικό μιούζικαλ, με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, την Αλέκα Κανελλίδου και τον Γρηγόρη Πετράκη. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως είχε μια απορία την οποία και εξέφρασε στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» του Ant1 την Τρίτη (25/10) και ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε την συνέντευξή τους με ερωτήσεις που δεν περίμενε να ακούσει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.
«Θα παίξεις τη Δέσποινα Βανδή;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όχι, δεν έχει καμία σχέση με τη Δέσποινα Βανδή» εξήγησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο παρουσιαστής του Ant1 συνέχισε λέγοντας πως: «Ο Φοίβος δεν το κάνει; Πού έκανε το «Γεια»; Άρα εσύ θα κάνεις τη Βανδή. Τον Μπισμπίκη ποιος θα τον κάνει;».

«Καμία σχέση. Τίποτα από όλα αυτά» είπε η ηθοποιός και εξήγησε τι ισχύει με την παράσταση: «Ο Φοίβος ήθελε να γίνει το Γεια μιούζικαλ οπότε προσέγγισε τον Δημήτρη Μαλισσόβα με την προοπτική να κάνουν ένα μιούζικαλ, όχι που να αναβιώσει νοσταλγικά το άλμπουμ αλλά να είναι ένα θεατρικό κείμενο το οποίο να επικοινωνήσει και με το μέλλον. Οπότε έχει γραφτεί ένα θεατρικό κείμενο το οποίο αφορά σε ένα βασίλειο, κάπου στις αρχές του 1900, ένα σκοτεινό βασίλειο, διεφθαρμένο όπου γίνονται διάφορα πράγματα. Αυτός ο κόσμος ντύνεται με τα τραγούδια του Γεια τα οποία είναι σε νέες ενορχηστρώσεις και έχουν πάρει θεατρική μορφή και τραγουδιούνται αλλά όχι από τη Δέσποινα Βανδή».