Καρμικό φαίνεται ότι είναι ο Αλέξης Τσίπρας να αποκαλεί τον Γιώργο Παπαδάκη «Μητσοτάκη» όταν συναντιούνται. «Να απαντήσω σε κάτι που με ρώτησε ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Μητσοτάκης, πάλι σας είπα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιλαμβανόμενος άμεσα το σαρδάμ του με τη Μαρία Αναστασοπούλου να σχολιάζει «τον κ. Μητσοτάκη έχετε στο μυαλό σας».

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε συμβεί και τον Απρίλιο του 2021 όταν αναφερόμενος σε δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου σχετικά με τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας του «Κύριε Μητσοτάκη». Κάτι που όπως μπορείτε να δείτε και στο 3:55 του παρακάτω video ανάγκασε τον Γιώργο Παπαδάκη να κουνηθεί από τη θέση του, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει: «Είπαμε να είμαστε χαλαροί, αλλά όχι κι έτσι» και τον Γιώργο Παπαδάκη να συμπληρώνει: «Το παρακάνατε κύριε Πρόεδρε. Με όλο το σεβασμό, αλλά το παρακάνατε».

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη.

Posted by Alexis Tsipras on Tuesday, April 27, 2021