Η τηλεοπτική σεζόν, σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος της και οι υπεύθυνοι των σταθμών ήδη σκέφτονται τα προγράμματα τα οποία θα ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη σεζόν. Ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα των ημερών είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία κερδίζει την αγάπη του κοινού κάθε μεσημέρι μέσα από την παρουσίαση του «Ρουκ Ζουκ».

Την Ζέτα Μακρυπούλια, φέρεται να προσέγγισε το Mega το οποίο θέλησε να την εντάξει στο δυναμικό του εν όψει της λήξεως του συμβολαίου της με τον Ant1 το καλοκαίρι.

Παρά όμως τη δελεαστική πρόταση του Mega, η Ζέτα Μακρυπούλια φαίνεται πως αποφάσισε να παραμείνει στον Ant1 καθώς η παρουσιάστρια και ο σταθμός του Αμαρουσίου τα βρήκαν σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Ant1 δεν έχουν υπογράψει ακόμα την ανανέωση του συμβολαίου της όμως είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν. «Χιλιάδες ευρώ στα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια και φυσικά, δεν έχει ακόμα υπογράψει  αλλά είναι πολλά κοντά στο να συμφωνήσουν» είπε η Έλενα Πολυκάρπου και ενημέρωσε πως στις 10 Ιουνίου θα ξεκινήσει να «γράφει» τα καινούργια επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ».

Από την άλλη, η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε πως: «Εγώ αυτό που θέλω να πω, δεν θέλω να μιλάμε για χρήματα, δεν είναι κάτι που με αφορά. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι, από τις γυναίκες, είναι η πιο ακριβοπληρωμένη του Ant1».