Πριν από έναν χρόνο περίπου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ολοκλήρωσε την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και ξεκίνησε να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα. Έπειτα από εννέα μήνες, ο Γρηγόρης Γκούνταρας επέστρεψε στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ως καλεσμένος αυτή τη φορά.

«Αυτή τη μέρα την περίμενα σχεδόν ένα χρόνο. Σήμερα ότι και να συμβαίνει δεν με νοιάζει, είμαι ζεν, είμαι καλύτερα από ποτέ. Όταν τον έχω δίπλα μου νιώθω καλύτερα από ποτέ. Ένα χειροκρότημα στον Γρηγόρη Γκουντάρα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και τον υποδέχθηκε στο πλατό ενώ σε άλλη χρονική στιγμή του ανέφερε πως: «Με άφησες και τα έχω κάνει χάλια στα προσωπικά μου».

«Κι εσύ μου έχεις λείψει, αλλά και η παρέα», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αν του έχει λείψει. «Με την Κατερίνα είναι ενδεχομένως η καλύτερη συνεργασία μου» δήλωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Σε ότι αφορά την παρουσίαση του Big Brother και την συνεργασία του με την σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα ανέφερε πως: «Δεν θα ήθελα να μην μείνουμε μόνο στο Big Brother αλλά να δούμε άλλες τεράστιες παραγωγές. Δεν άνοιξε μύτη για άλλα προγράμματα αλλά άκουσα πολλά κακόβουλα σχόλια».

«Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή»

Για το αν θα συνεχίσει και του χρόνου το «Όλα γκουντ», ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε πως: «Τον Μάιο θα γίνουν οι συζητήσεις για το αν θα συνεχίζουμε του χρόνου. Προτεραιότητα είναι ο ΣΚΑΙ και θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε και θα δούμε αν και εφόσον».

Στο ενδεχόμενο να χωριστούν τηλεοπτικά με τη Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε ότι: «Με τη Ναταλί είμαι παντρεμένος μόνο στη ζωή οπότε ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Όλα παίζουν» και πρόσθεσε: «Η Ναταλί έχει το εξής χάρισμα. Δεν φιλτράρει, τηλεοπτικά. Παραείναι αυθόρμητη. Και όταν ξεκινάει να πει κάτι, εγώ τρομάζω».