Η παγκόσμια κοινότητα έχει το βλέμμα στραμμένο στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας με στόχο να επιτευχθεί η κατάπαυση πυρός. Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, το μεσημέρι της Πέμπτης (03/03) βγήκε γι’ άλλη μια φορά στον τηλεοπτικό αέρα, και κατά τη διάρκεια του Stand Up, σχολίασε την celebrity επικαιρότητα, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Ιωάννα Τούνη να μπαίνουν στο μικροσκόπιο του παρουσιαστή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο «μαγικό», όπως το χαρακτήρισε, Μαλιμπού ενώ η Ιωάννα Τούνη στο Ντουμπάι όπου απόλαυσε μια βόλτα με λιμουζίνα.

«Το μυαλό του είναι σε ένα μαγικό μέρος. Στα μπαλάκια του όλα… Του τένις. Την ξεγνοιασιά του να είχα. Αν ακούσεις τίποτα μαχητικά μην ασχοληθείς, θα είναι ο Ευαγγελάτος. Το έχει πολύ με το timing ο Στέφανος, όπως και η Τούνη. Αυτό που κάνουν βοηθάει στο γενικότερο καλό, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα εν μέσω πολέμου να δείχνεις τη λιμουζίνα. Θέλουν να τα πουν όλα, όλη μέρα με ένα κινητό», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Σκοτείνιασα όταν το έμαθα. Από το ίδιο σου το σπίτι τα βρίσκεις

Κατά τη διάρκεια όμως του Stand Up, ο Νίκος Μουτσινάς όμως σχολίασε και την «καναλάρα» όπως χαρακτηρίζει τον ΣΚΑΪ και το καθόλου αγαπημένο του πρόγραμμα, Survivor.

«Η καναλάρα! Από το ίδιο σου το σπίτι τα βρίσκεις. Αποφάσισε να βάλει κι άλλο επεισόδιο Survivor, Πέμπτη βράδυ. Γιατί δεν χορταίνατε, τι να σου κάνουν 4 ώρες, 5 μέρες τη βδομάδα; Σκοτείνιασα όταν το έμαθα. Χθες το βράδυ μου έπεσε. Είχα πάει στο Φάληρο για κάτι εκκρεμότητες κι έτσι όπως έφευγα…», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και αφιέρωσε ένα τραγούδι στον ΣΚΑΪ.