Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στην παράσταση «Μαρίκα» στο θέατρο «Χώρα» όπου συνάντησαν την Νένα Μεντή. Η ηθοποιός εξήγησε το λόγο για τον οποίο δεν συμμετέχει σε κάποια σειρά ενώ αποκάλυψε και ποιο είναι το… αποβλακωτικό της.

«Δε μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, τώρα μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, η τηλεόραση δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σήριαλ, πήρα και κάποια λεφτά, μια χαρά. Ότι ήθελα να κάνω, το έκανα, δεν είμαι φαταούλας, εντάξει, φτάνει», είπε αρχικά η Νένα Μεντή.

«Κάποιες ώρες το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου»

Η Νένα Μεντή είπε στη συνέχεια: «Βεβαίως και παρακολουθώ τηλεόραση, είμαι και εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω. Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά τα κακά που είναι όλα τα ριάλιτι. Κάποιες ώρες το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό, παίρνω αποβλακωτικό».

Σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά με τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο, η Νένα Μεντή δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει. Είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω» είπε η ηθοποιός.