Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε η Ντόρα Μακρυγιάννη το βράδυ της Παρασκευής (14/01) στο πλατό της εκπομπής «After Dark» στο OPEN. Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό πτυχές της ζωής της που δεν γνωρίζαμε. Εκτός από τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή, εκεί ήταν φειδωλή και κατάφερε να… τρελάνει τον παρουσιαστή, να μιλήσει χωρίς να πει τίποτα και χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα με σιγουριά.

Αρχικά η Ντόρα Μακρυγιάννη αποκάλυψε ότι δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της ως ηθοποιό!

«Καθόλου δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός ήθελα να γίνω ψυχολόγος. Δεν έγινε για άλλους λόγους, ήταν δύσκολα τα χρόνια του Λυκείου και αυτό έτσι ακυρώθηκε. Ασφαλίστρια έγινα λόγω μπαμπά, αγαπούσα τη δουλειά αλλά όταν έπαιξα στα “Κόκκινα φανάρια” ήθελα να είμαι περισσότερο εκεί».

«Δεν ήθελα να παίξω, δεν το είχα σκεφτεί, δεν μου είχε περάσει σαν ιδέα, δεν είχα το “θέλω”» τόνισε μεταξύ άλλων.

Για καλή της τύχη οι γονείς της ήταν σύμμαχοί της όταν παράτησε τα πάντα για να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Η ίδια βρίσκει πως οι παραγωγές του Netflix σιγά σιγά έχουν αρχίσει και επηρεάζουν την Ελλάδα. «Το Netflix μάς έχει επηρεάσει. Όλα είναι φόνοι, ίντριγκες, αστυνομικές σειρές» είπε.

Ριάλιτι δεν βλέπει. «Όλο αυτό το κουτσομπολίστικο και από την τρύπα δεν με αφορά. Μου είναι τελείως αντίθετο με τα πιστεύω μου. Ίσα ίσα εκνευρίζομαι κάποια από αυτά είναι προσβλητικά πολύ, όπως το The Bachelor. Δεν γίνεται να λέμε για #metoo να προσπαθεί η γυναίκα να εδραιωθεί και ξαφνικά να τσακώνονται τρεις γυναίκες για έναν άνδρα».

Η ηθοποιός δεν θέλει να απασχολεί με τα αισθηματικά της τα μέσα και έτσι όταν ήρθαν οι πιο προσωπικές ερωτήσεις άφησε τον οικοδεσπότη της χωρίς την παραμικρή αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η Ντόρα Μακρυγιάννη απάντησε με τον πλέον διπλωματικό πλην χαμογελαστό τρόπο στις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά.

Θ.Γ.: Για την προσωπική σου ζωή μιλάς; Και θέλω να σε ρωτήσω αν μπορείς με την δουλειά αυτή μπορείς να συνδυάζεις και προσωπική ζωή και τον φόρτο εργασίας;

Ν.Μ.: Μέχρι στιγμής, μια χαρά. Σ’ άρεσε…

Θ.Γ.: Άρα, χωρίς να μάθω περισσότερα, κάτι υπάρχει στη ζωή σου.

Ν.Μ.: Όχι. Τώρα; Με ρώτησες από την ώρα που ξεκίνησα… Δεν με ρώτησες για τώρα.

Θ.Γ.: Α, παιδιά ξέρει πολύ καλά πως θα απαντήσει. Διπλωμάτισσα φοβερή! Λοιπόν, υπάρχει κάτι στη ζωή σου; Θες να μου πεις ή όχι;

Ν.Μ.: Tώρα; Όχι! Μπορεί και να υπάρχει… Μπορεί και να μην υπάρχει.

Θ.Γ.: Δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει. Υπάρχει κάτι ή δεν υπάρχει;

Ν.Μ.: Με βλέπεις καλά;

Θ.Γ.: Σε βλέπω τέλεια.

Ν.Μ.: Ε εντάξει, αυτό κράτα.

Θ.Γ.: Μπορεί όμως να είσαι καλά γιατί περνάς τέλεια με τους συνεργάτες στο σίριαλ ή στο θέατρο.

«Ε, αυτό» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο late night του OPEN και ουσιαστικά… δεν απάντησε ποτέ για την προσωπική της ζωή!

Πώς αντιδρά στην απιστία;

«Πάντως δεν θα του πω “όχι΄” γιατί για να το κάνει ή εν μέρει φταίω εγώ ή κάτι δεν τον καλύπτει. Όταν ήμουν 18-19 μπορεί, όσο μεγαλώνω όχι. Για να γίνει αυτό υπάρχουν άλλοι λόγοι».

Η Ντόρα Μακρυγιάννη στο Εξομολογητήριο

Με θάρρος μπήκε η Ντόρα Μακρυγιάννη στο Εξομολογητήριο.

Το πρώτο πράγμα που κοιτά σε έναν άνδρα είναι το βλέμμα του. Αν ήταν άνδρας για ένα 24ωρο θα εκμεταλλευόταν την ικανότητά του να πηγαίνει παντού προς νερού του.

Με θαυμαστή της δεν έχει βγει ποτέ ραντεβού.

Πρώτα βάζει την καριέρα, μετά το σεξ και τέλος την οικογένεια. Όσο για το ποιον θεωρεί τον πιο σέξι Έλληνα αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο φίλος της ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης.

Το μέγεθος φυσικά και μετράει τόνισε στο σχετικό ερώτημα. Έχει κάνει κατινιές σε σχέση;

Και ναι, το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι το… ελαιοτριβείο!