Η Μαίρη Μηλιαρέση μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για την συμμετοχή της στο reality του Ant1. Η Μαίρη Μηλιαρέση άφησε αιχμή πως το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη είναι στημένο ενώ μίλησε και για τα πράγματα που την είχε φοβίσει στην αρχή του reality.

«Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε reality γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία. Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι παιδί μου ήταν καλά» ανέφερε αρχικά η Μαίρη Μηλιαρέση και πρόσθεσε: «Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα».

Οι αιχμές για Παναγιώτη Ψωμιάδη και Αγγελική Ηλιάδη

Η Μαίρη Μηλιαρέση άφησε αιχμές τόσο για την αποχώρηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη όσο και για το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη. «Εκείνος έφυγε και δεν βγήκε μονομάχος. Εγώ ήμουν η πρώτη αν και μαμά όλων των παιδιών που μπήκα στον αχυρώνα και πάλεψα» ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση.

Σε ότι αφορά το ειδύλλιο της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όχι δεν κατάλαβα τίποτα γιατί όταν έφυγα εγώ και μετά έγινε όλο αυτό. Έτσι στήθηκε όλο αυτό το ειδύλλιο…»

Τι την στεναχώρησε

«Στεναχωρέθηκα που βγήκα και έβλεπα τα από πίσω ψου ψου. Βλέπεις παιδιά που έρχονται και σε αγκαλιάζουν, σε φιλάνε και σου λένε ότι σε αγαπάνε και μετά σε θάβουν και τρελαίνεσαι! Έχασα τον ύπνο μου» τόνισε η Μαίρη Μηλιαρέση αναφερόμενη στην αποχώρησή της.