Η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες της Φάρμας μέσα στον αχυρώνα του reality ώστε να κοντραριστεί με την Νίκη Χαντσαρίδου για την παραμονή της στο παιχνίδι. Σε έναν αγώνα για γερά νεύρα και με έντονες δοκιμασίες, η Μαίρη Μηλιαρέση έχασε και ως εκ τούτου ήταν εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου από τη Φάρμα.

Η παρουσιάστρια όμως τόνισε πως ναι μεν στεναχωριέται που δεν έμεινε ακόμα μια εβδομάδα τουλάχιστον στη Φάρμα αλλά φεύγει από το reality γεμάτη.

«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω. Δεν πρόλαβα. Τώρα δεν θα’ χω την ευκαιρία. Λυπάμαι. Μπράβο στη Νίκη. Τα παιδιά θα με θυμούνται θέλουν δε θέλουν. Μπαίνουν στο μπάνιο και βλέπουν τα καδράκια, την σκούπα που είναι ντυμένη. Δεν βγαίνω λυπημένη από δω. Αυτούς τους ανθρώπους θα τους ξαναδώ έξω. Θα ήταν ψέμα να πω ότι φεύγω χαρούμενη. Φεύγω όμως γεμάτη. Έχω πάρει δώρα, φίλους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαίρη Μηλιαρέση.

Η συγκίνηση κυριάρχησε στον αχυρώνα μετά την ήττα της Μαίρης Μηλιαρέση και η Αγγελική Ηλιάδη δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυα της για το γεγονός πως η φίλης της από αύριο δεν θα είναι στη Φάρμα.