Στον αχυρώνα βρέθηκαν οι παίκτες της Φάρμας το βράδυ της Παρασκευής (24/12) και μετά από τις χαλαρές στιγμές ακολούθησαν οι συγκινητικές. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, η Αθανασία Τσουμελέκα εξήγησε πως δεν της αρέσει που τις τελευταίες μέρες οι συμπαίκτες της συνεχώς καυγαδίζουν και αυτό την φορτίζει συναισθηματικά.

«Θέλω πολύ να είμαστε αγαπημένοι. Δεν θέλω τσακωμούς. Δεν το αντέχω. Με ενοχλεί. Με πιέζει. Θέλω να νιώθω σα να μην έγινε. Ο κάθε ένας έχει διαφορετική καρδιά και δεν το αντέχω να τους βλέπω να τσακώνονται μεταξύ τους. Δεν θέλω να νιώθω εντάσεις» ανέφερε μεταξύ άλλων η Αθανασία Τσουμελέκα.

Τα όσα είπε η Αθανασία Τσουμελέκα έκαναν την Σάσα Μπάστα να ζητήσει συγγνώμη από την συμπαίκτρια της καθώς και εκείνη έχει πρωταγωνιστήσει σε καυγά. «Δεν το είχα καταλάβει αυτό και ζητάω συγγνώμη. Δεν μου το είχες πει αυτό. Και ζητάω συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση. Ουδέποτε θα ήθελα να φέρω κάποιον σε δύσκολη θέση» είπε η Σάσα Μπάστα και η Αθανασία Τσουμελέκα ξέσπασε σε κλάματα.

Οι συμπαίκτες της στη Φάρμα έσπευσαν να την πάρουν αγκαλιά για να την ηρεμήσουν.