Το βράδυ της Παρασκευής, στον «αέρα» του ΣΚΑΪ προβλήθηκε η εκπομπή Idols η οποία είχε αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο. Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα εμφανίστηκε η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού, Εριέττα η οποία μίλησε σε κλίμα βαθιά συγκίνησης για τον πατέρα της. Ωστόσο, ένα απόσπασμα του συγκεκριμένου αφιερώματος προκάλεσε κύμα αντιδράσεων και ο λόγος είναι πως σε αυτό εμφανίστηκε ο προφυλακισμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος αντιμετωπίζει βαριές καταγγελίες.

Το απόσπασμα αυτό δεν προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ αλλά υπήρχε στο επεισόδιο το οποίο «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα της εκπομπής και οι παρατηρητικοί τηλεθεατές το εντόπισαν.

Αμέσως, ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων και τα tweets τα οποία κατακεραύνωναν τον ΣΚΑΪ γέμισαν το twitter.

ΣΚΑΪ: Από λάθος συμπεριλήφθηκε το απόσπασμα με τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο αφιέρωμα το οποίο υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ και αναφέρεται στην εκπομπή – αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο στο «Idols», υπάρχει κείμενο το οποίο περιγράφει και αναφέρεται στις συνεντεύξεις που περιλαμβάνει. Το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη δεν αναφέρεται πουθενά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα λάθος το οποίο έγινε εκ παραδρομής και ουδέποτε υπήρξε πρόθεση από τον σταθμό να «παίξει» το συγκεκριμένο απόσπασμα. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκπομπή «γράφτηκε» πριν από 2 χρόνια περίπου.

Αντιδράσεις στο twitter για την «εμφάνιση» του Δημήτρη Λιγνάδη

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η «εμφάνιση» του Δημήτρη Λιγνάδη στο αφιέρωμα για τον Νίκο Κούρκουλο και οι χρήστες του twitter έσπευσαν να αφήσουν τα αιχμηρά τους tweets.