Την τηλεοπτική κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή φήμες για κόψιμο της εκπομπής Love it, σχολίασε στην κάμερα του Mega η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα είναι απόλυτα θεμιτό» τόνισε.

«Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον δίπλα μας. Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο, ούτε από την μία ούτε από την άλλη μεριά. Είναι κακό που ήρθε ένας άνθρωπος από την επαρχία; Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε βολές». Πρέπει να σταματήσουν εδώ, να μην δοθεί συνέχεια. Στα 30 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση δεν έχω δει ποτέ τόσο ανταγωνισμό» πρόσθεσε η ίδια.

Τέλος η κ. Μαραγκουδάκη αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας: «Έχω γνωρίσει ένα κορίτσι χαρούμενο, δουλευταρού, υπάρχει σε κάθε σκέψη μας στο μέλλον. Ήμουν επιφυλακτική στην αρχή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.