Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχθηκε μόνη της τους τηλεθεατές στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» καθώς, έπειτα από 7 χρόνια, ο Κρατερός Κατσούλης δεν ήταν στο πλευρό της.

Στις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καραβάτου, εξήγησε πως ο Κρατερός Κατσούλης είχε την πλήρη στήριξη του Star Channel σε αυτήν του την απόφαση.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καραβάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «το είχαμε συζητήσει αρκετό καιρό πριν. Φυσικά και είναι για μένα πολύ περίεργο γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία επτά χρόνια. Οπότε και για μένα που ήμουν πολλά χρόνια πριν στη δουλειά είναι κάτι καινούργιο.

Υπάρχει αυτή η αμηχανία για το καινούργιο, θέλω να πάνε όλα τα πράγματα φυσικά καλά για τον Κρατερό γιατί, όπως είπα και στην εκπομπή, αυτό συμβαίνει μόνο για καλό και φυσικά για εμάς, για τη Φωλιά μας. Νομίζω ότι διαφάνηκε η πλήρης στήριξη του καναλιού σε αυτή την απόφαση» είπε χαμογελαστή η Κατερίνα Καραβάτου.

Μουδιασμένη έναρξη για την Κατερίνα Καραβάτου μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη

«Μουδιασμένη» ήταν η Κατερίνα Καραβάτου στην έναρξη της σημερινής εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» καθώς πραγματοποίησε μια δεύτερη πρεμιέρα μετά την αποχώρηση του συμπαρουσιαστή και συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, στη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου καλημέρισε τους τηλεθεατές και έστειλε το δικό της μήνυμα.

«Καλημέρα σας! Καλημέρα σε όλους και καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Νομίζω ότι είναι όπως το περίμενα και όπως το περιέγραψα χθες. Σήμερα δεν θα είμαι όπως χθες. Όμως, είναι περίεργα, δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ, αλλά από εδώ και πέρα όμως δεν θα είναι πια μαζί μας. Αν και όπως ο ίδιος είπε, θα είναι ανταποκριτής μας με τα αποκλειστικά του για τα καλλιτεχνικά» ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στο ξεκίνημα της εκπομπής μη κρύβοντας την αμηχανία της μετά την αποχώρηση του Κρατερού Κατσούλη.

Η ανακοίνωση του Κρατερού Κατσούλη

Έπειτα από 7 χρόνια συνεργασίας με την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του, το πρωί της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση ενώ όσο μιλούσε η σύζυγος του και συμπαρουσιάστρια του Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

«Θα το πω απλά, σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα “Στη φωλιά των Κου Κου”. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση του πρωινού. Κλείνει ένας κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από πάρα πολλά χρόνια. Είναι περίπου 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει, με πολύ χαρά, συγκίνηση και αγάπη, γιατί ήταν μια δική μου, πολύ μεγάλη επιθυμία που σεβάστηκε το κανάλι, για ακόμα μια φορά. Ήταν επιθυμία και του καναλιού και δική μου να ειπωθεί από εμένα ο λόγος που θα γίνει αυτό και να μην γίνουν παρερμηνείες. Το κάνω τώρα διότι υπάρχει μια ταινία, το “Σμύρνη μου αγαπημένη”, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί και κάποια γυρίσματα που θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κράτερος Κατσούλης.

Ο Κρατερός Κατσούλης ευχαρίστησε έναν έναν όλους τους συνεργάτες που είχε στο πλευρό του τα τελευταία 7 χρόνια.