Στο χθεσινό επεισόδιο «Έλα στη Θέση μου» είδαμε πως: Ο Βλάσης κάνει μια συμφωνία με τη Φαίη και αποσύρει τις μηνύσεις του, παίρνοντας πίσω τα χρήματά του. Η Θάλεια θρηνεί για τον θάνατο της γιαγιάς της, ενώ ο Θοδωρής γίνεται όλο και πιο καχύποπτος με τον Αργύρη.

Η ζωή της Σύλβιας και του Ζούβα αναστατώνεται εξαιτίας της εγκυμοσύνης της Φλωρέτας, ενώ ο Μάρκος ανακαλύπτει ότι Ρενάτα και Αχιλλέας σχεδιάζουν την ανάκαμψη της Σόφο κρυφά απ’ όλους.

Η Κέντρα με τη Βάνα επισκέπτονται την αποθήκη, σε μια συνάντηση με τον Φώτη και τον Μανώλη που θα πυροδοτήσει εκρήξεις… Κι ενώ η Θάλεια περιμένει την αντίδραση του Βλάση απέναντί της μετά τις αποκαλύψεις, η Φαίη τον καλεί στο σπίτι της για το τελικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών τους.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Alpha, στο «Έλα στη Θέση μου»;

Η Κέντρα για να ενισχύσει το σχέδιο της ετοιμάζει να δώσει προαγωγή στον Ατσαλάκη και να τον μεταφέρει στην έπαυλη για να είναι μαζί με τη Βάνα. Η Ρενάτα εξηγεί στον Μάρκο ποιο είναι το σχέδιο της για τους διαγωνισμούς του Δημοσίου και τον καθησυχάζει ότι δεν απειλούνται οι μετοχές του.

Ο Λεωνίδας ανησυχεί για το που έχει κρύψει ο Βλάσης τα εκατομμύρια, ενώ ο Αργύρης τους περιτριγυρίζει κρυφά για να μάθει το ίδιο. Ο Ζούβας και η Σύλβια το ρίχνουν στο πλέξιμο, την ώρα που ο Βλάσης ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τη Θάλεια. Τελικά ποιος πλέκει καλύτερα; Ο Βλάσης θα πάρει τις απαντήσεις που θέλει;