Η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελεί παρελθόν από τον Άγιο Δομίνικο. Η αποχώρησή της αν και θα περίμενε κανείς να στενοχωρήσει την ομάδα της, τους Κόκκινους, αντίθετα έφερε απογοήτευση στους Μπλε, για τους πόντους που εύκολα κέρδιζαν.

Κάποιοι παίκτες των Μπλε εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για την πρώην παίκτρια του Survivor. «Την συμπαθούσα, ευγενικό κορίτσι, ευχάριστη και πολύ προσγειωμένη πέρα από τα αγωνιστικά που μας βοηθούσε. Είναι φοβερό κορίτσι, ξενέρωσα. Μας έδινε πόντους. Αυξάνεται η δυναμική των Κόκκινων και μειώνεται η δική μας γιατί η Ανθή ήταν δύο εύκολοι πόντοι για εμάς» είπαν.

«Ήταν εκδικητικό αυτό που έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη»

Τα όσα έκανε η Ανθή Σαλαγκούδη αποτελούν ακόμα αντικείμενο συζήτησης για την πρώην ομάδα της.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μάλιστα θεώρησε ότι η στάση της δεν ήταν σωστή: «Έδινα τις λιγότερες πιθανότητες να φύγει. Έκανε αρκετά λάθη τις τελευταίες εβδομάδες, ότι μας έδωσε το πέναλτι ήταν εκδικητικό. Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο κόσμος δεν την κράτησε στο παιχνίδι. Δεν ήταν πολύ όμορφο αυτό. Πιο πολύ την ψήφιζα επειδή η ίδια δεν προσπαθούσε, όχι τόσο που έχανε» είπε.

Από την άλλη ο Γιώργος Ασημακόπουλος συμπλήρωσε: «Με στενοχώρησε που δεν μας χαιρέτησε, εγώ θα χαιρετούσα και τις δύο ομάδες. Ήμουν έτοιμος να την προσεγγίσω. Έχουμε συνυπάρξει μαζί. Τέτοια απάθεια κι αδιαφορία;»

Νέα είσοδος στους Κόκκινους

Η τελευταία προσθήκη παίκτη έγινε χθες στο Survivor κι ήρθε να ενισχύσει την ομάδα των Κόκκινων.

Ο λόγος για την Έλενα Χαμπέρη που εισέβαλε στην ομάδα της για να ενισχύσει την δύναμη των γυναικών. Η ξανθιά καλλονή είναι personal trainer, κατάγεται από τον Βόλο ενώ είναι και φίλη του Γιώργου Αγγελόπουλου, που κέρδισε το πρώτο Survivor. Η ίδια δήλωσε ότι είναι έτοιμη για όλα και δεν φοβάται τίποτα.

Η μάχη της μπριζόλας

Το χθεσινό αγώνισμα είχε έπαθλο μπριζόλες και οι Κόκκινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν με 10-8 και έκατσαν στο τραπέζι για το λουκούλειο γεύμα. με Μοναδική εξαίρεση ο Γιώργος Κοψιδάς που δεν τρώει κρέας και έφαγε μπιφτέκια λαχανικών! ⠀

Δείτε τον τελικό πόντο που έδωσε το γεύμα στους Κόκκινους.