Καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Κατερίνα Λέχου, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η ηθοποιός, ένα από τα πρώτα πράγματα που τόνισε είναι πως είναι συναισθηματικά δεμένη με το Mega.

Sυγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε πως: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είμαι συναισθηματικά δεμένη με το κανάλι παρ’ όλες τις δυσκολίες που έχουν γίνει και όλα αυτά που περάσαμε και δεν ήταν ευχάριστα. Πιστεύω σε αυτό το κανάλι πολύ. Μία φορά έχω δουλέψει στον Ant1. Όλες τις άλλες δουλειές τις έχω κάνει στο Mega».

Πώς νιώθει η Κατερίνα Λέχου για τις επαναλήψεις των σειρών; «Για το γεγονός πως τα σίριαλ παίζονται συνέχεια αισθάνομαι αμφίσημα. Μερικές φορές χαίρομαι και τις βλέπω με νοσταλγία, ενώ άλλες φορές θεωρώ ότι γίνεται μια… Το Είσαι Το Ταίρι Μου, ας πούμε, το έχω βαρεθεί! Το βλέπουν όμως άνθρωποι αν και έχουν γίνει πάρα πολλές επαναλήψεις. Η διαχρονικότητα είναι ένα στοιχείο ότι κάτι άξιζε τον κόπο».

Μιλώντας για το επάγγελμα του ηθοποιού, η Κατερίνα Λέχου είπε: «Δεν είναι τίποτα δεδομένο στη δουλειά μας. Κάθε φορά, σε κάθε δουλειά, αποδεικνύουμε από την αρχή αν μπορούμε και αν δεν μπορούμε. Αυτή είναι και η γοητεία αυτής της δουλειάς».

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά που ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματα και θα φέρει τον τίτλο «42 Βαθμοί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.