Με ιδιαίτερα «πικάντικο» σενάριο θα επιστρέψει η σειρά «Peaky Blinders» ώστε να χαρίσει στους θαυμαστές της την 6η σεζόν.

Αυτό τόνισε ο ηθοποιός Sam Claflin ο οποίος ενσάρκωσε τον Oswald Mosley στην 5η σεζόν του «Peaky Blinders», μιλώντας στο Lad Bible και μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Συγκεκριμένα ο Sam Claffin επεσήμανε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τα δικά μου storylines, όμως έχω δει τα σενάρια και είναι πολύ, πολύ πικάντικα. Γνωρίζω πως θέλουν να επιστρέψουν στα γυρίσματα όποτε είναι ασφαλές. Είναι κάτι που επιθυμώ πολύ και εγώ. Δεν υπάρχει τίποτα σαφές στο πρόγραμμα ακόμη, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω στη σειρά λόγω του σημείου που την αφήσαμε και το σημείο που γνωρίζω ότι θα κατευθυνθεί».

Σχολιάζοντας τον «Shelby» και πού θα τον βρει η επόμενη σεζόν, ο Sam Claffin είπε: «Όλα εξαρτούνται από τον Shelby στην πραγματικότητα. Στην 5η σεζόν, πήγε από το να είναι ένα μεγάλο ψάρι σε μια λιμνούλα στο να βρίσκεται στον ωκεανό. Βλέπεις πόσο λίγη δύναμη κατέχει ανάμεσα στους ισχυρούς ανθρώπους, εναντίον κάποιου σαν του Mosley, που γεννήθηκε σ’ αυτόν τον κόσμο. Ο Shelby ήταν εκτός του “πρωταθλήματος” του και ήταν εξαιρετικό να το βλέπεις, άρα μπορείτε να περιμένετε περισσότερα από αυτά».