Το σπίτι του «Big Brother» άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους 17 διαγωνιζόμενους οι οποίοι θα διεκδικήσουν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο και θα καταγράφονται 24 ώρες το 24ωρο από τις κάμερες.

Ωστόσο κάποιοι από τους παίκτες δεν βρέθηκαν πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες…

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης, στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not», οι παίκτες που έχουν εμπειρία από τηλεοπτικές κάμερες είναι 4.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, ο Θέμης Κανέλλος, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χρήστος Μακρίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, η οποία μπαίνοντας στο παιχνίδι δήλωσε πως είναι plus size model και ηθοποιός, είχε πάρει μέρος στην εκπομπή «Revenge body» του Open τον Μάρτιο του 2019. Τότε η Αφροδίτη είχε χάσει 13 κιλά.

Ο επόμενος παίκτης στον οποίο αναφέρθηκε η εκπομπή είναι ο Θέμης Κανέλλος. Η εμπειρία του Θέμη με τις κάμερες αφορά στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube. Ο «Themicorn», όπως είναι το όνομα του στο YouTube «ανεβάζει» βίντεο στα οποία ασχολείται με το μακιγιάζ αλλά μοιράζεται και τις ανησυχίες του με τους ακόλουθους του.

Στη συνέχεια η εκπομπή αναφέρθηκε στην Κρητικιά δικηγόρο του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Η διαγωνιζόμενη είχε πάρει μέρος στο παιχνίδι «Deal» του Alpha όπου είχε καταφέρει να κερδίσει και υψηλό χρηματικό ποσό.

Ο τελευταίος παίκτης με τον οποίο ασχολήθηκε το «Καλοκαίρι #not» είναι ο αντιδήμαρχος Σκύδρας, Χρήστος Μακρίδης. Όπως είναι φυσικό, ο αντιδήμαρχος δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται μπροστά σε κάμερες. Μάλιστα στην εκπομπή σχολίασαν την ομοιότητα του με τον… βασιλιά του ελληνικού πορνό, Κώστα Γκουζγκούνη, κάτι το οποίο όμως είχε σημειώσει στην πρεμιέρα του «Big Brother» ο Ανδρέας Μικρούτσικος.