10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων λειτουργίας του newsbeast.gr, εύχομαι να συνεχίσετε, με την ίδια δυναμική και ακόμα περισσότερες επιτυχίες, να υπηρετείτε την ποιοτική δημοσιογραφία και την έγκαιρη και έγκυρη πλουραλιστική ενημέρωση. Η πολυφωνία και η τεκμηριωμένη άποψη είναι ιδιαίτερα κρίσιμες τόσο για την ενημέρωση των πολιτών, όσο και για τη λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατία.

Οι πολίτες τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερο, επιλέγουν το διαδίκτυο για να ενημερωθούν. Η αμεσότητα της ενημέρωσης και ο διαρκής εμπλουτισμός με ειδήσεις καθιστούν τις ιστοσελίδες κόμβους διάχυσης των πληροφοριών. Το newsbeast.gr υπήρξε πρωτοπόρο στο χώρο αυτό, αλλά εκείνο που του επέτρεψε να ξεχωρίσει, είναι το γεγονός ότι διαχειρίστηκε τα δεδομένα και τις πληροφορίες με συνέπεια και ευθύνη απέναντι στους αναγνώστες του.

Εύχομαι ολόψυχα πολλούς τέτοιους εορτασμούς και καλή δύναμη στο δύσκολο καθημερινό αγώνα της ενημέρωσης. Η μέχρι σήμερα πορεία σας είναι εγγύηση για το μέλλον».

Απόστολος Τζιτζικώστας

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας – Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr