Για τη διαμάχη με τον ΣΚΑΪ και τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις που αντάλλαξαν μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Nega Talk» ο Αντώνης Κανάκης.

«Δεν νομίζω ότι αυτά που συνέβησαν θα με εμποδίσουν στο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Στη δική μας περίπτωση, εμείς ήμασταν πολύ ήσυχοι έως αθόρυβοι για 30 χρόνια περίπου. Τόσα πολλά χρόνια, τόσο αθόρυβοι… Έχουμε μόνο δύο περιστατικά τον τελευταίο καιρό, απλά ήταν κοντινά και τα οποία δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο» είπε.

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία περίπτωση τη σχέση μου με τον ΑΝΤ1 και τους λόγους με αυτό που έγινε με τον ΣΚΑΙ. Ο ΑΝΤ1 για μένα έχει άλλη σημασία στη ζωή μου. Τώρα, αυτό που έγινε, αλήθεια βαριέμαι, δεν θέλω άλλο».

«Η τηλεόραση δεν μου λείπει. Αυτό που μου λείπει είναι κυρίως η επικοινωνία με τον κόσμο. Για αυτό δεν θα σταματήσουμε, θα συνεχίσουμε διαδικτυακά» ανέφερε.

Δείτε όσα είπε για τον ΣΚΑΪ μετά το 1:00:

«Ο γάμος δεν έχει βαρύτητα για μένα»

Ο Αντώνης Κανάκης μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σύντροφό του, με την οποία δεν έχουν παντρευτεί.

«Δεν έχει καμία βαρύτητα για εμένα. Ο πραγματικός δεσμός είναι η δημιουργία οικογένειας, τα παιδιά. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος γάμος από αυτό. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά, τα οποία, κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έχουν κάποια ουσία» είπε για τον γάμο.

«Έγραψα το βιβλίο για τον πατέρα μου για να την παλέψω με τον θάνατό του»

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τον θάνατο του πατέρα του και το βιβλίο που έγραψε. «Αισθάνομαι ότι τον μπαμπά σου τον ξέρω, δεν αντέχω να το διαβάσω όλο» του είπε η παρουσιάστρια και εκείνος απάντησε:

«Θα το διαβάσω κάποια στιγμή» είπε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Έγραφα τα κείμενα αυτά χωρίς να έχω αποφασίσει ότι γράφω βιβλίο. Την ημέρα που πέθανε ο μπαμπάς μου, και την επόμενη, και την μεθεπόμενη, για να την “παλέψω” πήγαινα και έγραφα. Ό,τι μου συνέβαινε, το έγραφα», περιέγραψε μιλώντας για το βιβλίο του «Μπαμπά… (μια κανονική ημέρα)».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.