Λίγες ημέρες μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας με τον ΣΚΑΪ και τον πόλεμο ανακοινώσεων που ακολούθησε του τηλεοπτικού διαζυγίου, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν για τη φετινή σεζόν. Μόνο που η πολυαναμενόμενη επιστροφή τους δεν έγινε τηλεοπτικά, αλλά διαδικτυακά.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, βγήκε η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή της παρέας από τη Θεσσαλονίκη μέσα από το επίσημο κανάλι των Ράδιο Αρβύλα, στο Youtube. Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος πήραν θέση και βγήκαν στο βίντεο της εκπομπής με τη βοήθεια ενός κινητού τηλεφώνου. Μάλιστα, ο Κανάκης κρατούσε το σελφοκόνταρο ενώ οι υπόλοιποι συγκεντρώθηκαν δίπλα του, καλησπερίζοντας το κοινό για πρώτη φορά εκτός τηλεόρασης.

Όπως είχε προηγουμένως υποσχεθεί η παρέα, η πρώτη διαδικτυακή εκπομπή τους θα περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο GNTM 2, το οποίο δεν άφησαν σε ησυχία μέσα από τα σπαρταριστά βίντεο που είχαν ετοιμάσει. Εννοείται πως το περίφημο και λατρεμένο στο κοινό «κρύο ανέκδοτο του Στάθη» δεν έλειψε χθες το βράδυ, αν και λόγω έλλειψης χώρου δεν υπήρχαν σόμπα και θερμοφόρες.

Στο τέλος της διαδικτυακής εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι το πρώτο selfie διαδικτυακό Ράδιο Αρβύλα στην ιστορία του Ράδιο Αρβύλα. Μέχρι να τα ξαναπούμε, που θα πάει θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή…».

Εξάλλου, όπως σημείωσαν στόχος τους είναι μια νέα εκπομπή που να μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestream.