Η σκληρή κόντρα ανάμεσα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον Αντώνη Κανάκη καλά κρατεί, με τις δύο πλευρές να επιδίδονται σε έναν «πόλεμο» ανακοινώσεων, εξαπολύοντας κατηγορίες.

Η πλευρά του Αντώνη Κανάκη επανήλθε το πρωί της Τετάρτης με μια νέα ανακοίνωση που υπογράφει «Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου». Σε αυτή τονίζεται, μεταξύ άλλων: «Ο Σκάι δημοσιοποίησε αποσπάσματα των μεταξύ μας mails.

Kαι αυτό βέβαια είναι το κλειδί:ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ. Βολικά παραπλανητικά αποσπάσματα από την πλούσια ανταλλαγή mailsπου είχαμε από τον Σεπτέμβριο έως σήμερα.

Μέτα τις διαρροές λοιπόν πέρασε στην επόμενη «γκεμπελική» τακτική.

Αφού λοιπόν άνοιξαν τους ασκούς, ας παρουσιαστεί όλο το ιστορικό σε ένα μακροσκελές κείμενο, γεμάτο όμως αποκαλύψεις».

«Δυστυχώς, ο σταθμός αυτός πετυχαίνει να μας παρασύρει σε ένα αρκετά χαμηλό επίπεδο, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ας είναι αυτή η εξαίρεση που θα επιβεβαιώνει τον κανόνα μας», τονίζεται ακόμη στη μακροσκελέστατη ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως μετά τη χθεσινή μακροσκελή ανακοίνωση του παρουσιαστή στο Facebook που έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για «απίθανες διαρροές που ο ΣΚΑΪ διαδίδει δεξιά και αριστερά» η απάντηση του σταθμού ήταν άμεση, δημοσιεύοντας μάλιστα μηνύματα του Αντώνη Κανάκη προς τον σταθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης είχε επικαλεστεί κούραση, τονίζοντας ότι δεν θα άντεχε και τρίτη σεζόν σε μια ζώνη, που όπως έλεγε, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα. Ο τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε επίσης στην ανακοίνωσή του ότι ο παρουσιαστής είχε πει να ξεκινήσει το Ράδιο Αρβύλα από Ιανουάριο.