Λίγο το κοντό μαλλί, λίγο η ξανθιά βαφή, λίγο οι μύτες, λίγο οι… βλεφαρίδες, και ορίστε πως η Ελεωνόρα Μελέτη, είναι σαν να παίρνει συνέντευξη από τον ίδιο της τον εαυτό. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο τηλεοπτικό τρικ, ούτε για την άγνωστη δίδυμη αδερφή της που αποφάσισε να βγει και αυτή μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλάμε για την καλεσμένη, που ίσως θέλησε να νοιώσει πιο άνετα και αποφάσισε να μοιάσει στην παρουσιάστρια της εκπομπής. Ίσως από την άλλη να εποφθαλμιά την θέση της, ίσως απλά να πρόκειται για σύμπτωση, αλλά όπως και να έχει μας έκανε εντύπωση. Η Άννα – Μαρία Λογοθέτη βρέθηκε στην καρέκλα της καλεσμένης, και κάθε φορά που ο σκηνοθέτης αποφάσιζε να δείξει παρουσιάστρια και καλεσμένη, έχανε η μάνα το παιδί και ο τηλεθεατής την… παρουσιάστρια.

Την Άννα – Μαρία λογοθέτη την είχαμε γνωρίσει πριν από αρκετά χρόνια, όταν παρουσιάζει την εκπομπή «3-2-1 ΑΝΤ1». Εξαφανίστηκε όμως από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια, και ήρθε η ώρα για την μεγάλη της επιστροφή. Και επειδή κάθε επιστροφή πρέπει να συνδυάζεται με λαμπρότητα, η πρώην παρουσιάστρια αποφάσισε να αντιγράψει την Lady Gaga. Φόρεσε γυαλιά ηλίου, ασχέτως αν ακόμα δεν είχε ξημερώσει  και ασχέτως αν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, και βγήκε στο πλατό της εκπομπής.