«Το Κόκκινο Ποτάμι» εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες την Κυριακή 06/10 και τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς του Open, οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές ενώ δυο νέοι ηθοποιοί πρόκειται να εισβάλλουν στη σειρά και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις των γεγονότων.

Οι δυο νέοι ηθοποιοί που θα ενταχθούν στη σειρά είναι ο Σωτήρης Χατζάκης και η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου.

Ο Σωτήρης Χατζάκης θα υποδυθεί τον Μπαζίλ Ζαχάρωφ, έναν μυστηριώδη και αινιγματικό άνδρα, με υψηλές διασυνδέσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα κέντρα των αποφάσεων στην Ευρώπη ο οποίο κινεί τα νήματα στην πολιτική σκηνή.

Η Χαρά-Μάτα Γιαννάτου θα υποδυθεί την Βασιλική, μια γυναίκα η οποία διεκδικεί με πάθος το μέλλον που ονειρεύεται. Δυναμική, ριψοκίνδυνη και γοητευτική, θα ανακαλύψει πόση δύναμη κρύβει μέσα της όταν τα πάντα γύρω της μοιάζουν να καταρρέουν. Ο έρωτάς της για τον μακεδονομάχο Θέμη (Αργύρης Πανταζάρας), θα τη φέρει μπροστά σε πολλές προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις.

Τι θα δούμε την Κυριακή 13/10 στις 21.00;

Όλη η Αμισός, υποδέχεται τον Μίλτο και τον Μακεδονομάχο Θέμη. Στη σκιά του φανατικού Οσμάν, ο Παυλίδης στήνει πανηγύρι για τους γιους του. Τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Ευγενία, είναι ευτυχείς με την προοπτική του γάμου του Μίλτου με την Ιφιγένεια. Ο Θέμης ξαναβρίσκει την αρραβωνιαστικιά του, τη Βασιλική. Στην Κωνσταντινούπολη, καταφτάνει από το Παρίσι ο Βασίλι Ζαχάρωφ. Φίλος του Νικολαΐδη, τραπεζίτης και έμπορος όπλων. Την ίδια στιγμή, ο Μίλτος έχει πάρει το καράβι της επιστροφής για την Κωνσταντινούπολη και την αγκαλιά της Ιφιγένειας.