Ο Οκτώβρης είναι ένας πλούσιος σε αθλητική δράση μήνας και το Vodafone TV τα έχει όλα και συμφέρει. H Euroleague που έκάνε το πρώτο της τζάμπολ στις 3 του μήνα, τα εντός έδρας παιχνίδια εννέα ομάδων της Super League 1, το Eurocup που επίσης κάνει πρεμιέρα, μεγάλα ματς της Serie A, της Ligue 1 και της Eredivisie, όπως και πλούσιο πρόγραμμα σε χειμερινά σπορ που επιστρέφουν στο αθλητικό προσκήνιο, καθώς και οι καλύτερες στιγμές από μια πλούσια γκάμα αθλημάτων έρχονται στις οθόνες σας.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στη «μάχη» της Ευρώπης

Η Euroleague έρχεται να καθηλώσει ξανά τους φιλάθλους, με τους «αιώνιους» του ελληνικού αθλητισμού να μπαίνουν στη «μάχη» της regular season, με στόχο να καταλάβουν μια από τις θέσεις που οδηγούν στα play offs της διοργάνωσης, η οποία φέτος θα έχει δύο παραπάνω ομάδες σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε τον… χορό για τις δύο ελληνικές ομάδες, καθώς υποδέχθηκε στις 3 Οκτωβρίου τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ  την επόμενη ημέρα ακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία.

Ο Οκτώβριος περιλαμβάνει κάποια ακόμη σπουδαία παιχνίδια για τη Euroleague, τα οποία μπορούν οι συνδρομητές του Vodafone TV να απολαύσουν στα κανάλια Novasports, όπως τα ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε, αλλά και τα Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μπασκόνια-Ολυμπιακός και Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης.

Συνέχεια στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος

Στο ελληνικό πρωτάθλημα, έπειτα από την «καταιγίδα» των ντέρμπι τον Σεπτέμβριο, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ-Άρης και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, η δράση συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό από το Vodafone TV. Η Super League 1 περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, που θα κρίνουν τη μάχη του τίτλου, όπως το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική ενώ οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το Άρης-Ολυμπιακός, που έγινε στις 6 Οκτωβρίου.

Επίσης, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στα κανάλια Novasports στο Vodafone TV πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια της Super League 1, όπως Ολυμπιακός-ΟΦΗ, Βόλος-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-ΑΕΛ. Ενώ είχαν την τύχη να δουν και εκείνα που έγιναν μεταξύ Παναθηναϊκού-Ξάνθης, ΑΕΛ-ΑΕΚ,

Στα παρκέ του Eurocup ο Προμηθέας

Ο Προμηθέας, με την εκπληκτική του πορεία στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Basket League, που έφτασε μέχρι τα τελικά των play offs κόντρα στον Παναθηναϊκό, δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Eurocup. Στη διοργάνωση συμμετέχουν κάποια σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως η Βίρτους Μπολόνια, η Ουνικάχα Μάλαγα, η Γαλατάσαραϊ, η Παρτιζάν και η Ούνικς.

Η ομάδα της Πάτρας κληρώθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο, ωστόσο η πρόκριση ως μια από τις τέσσερις (στις έξι) που θα περάσουν μοιάζει εφικτός στόχος. Τον Οκτώβριο ο Προμηθέας έπαιξε κατά σειρά με Μακάμπι Ρισόν εκτός έδρας, Μονακό εντός έδρας, ενώ ακολουθούν η Ουλμ εκτός έδρας, Βίρτους εντός έδρας και Ανδόρα εκτός έδρας, αναμετρήσεις που θα προβληθούν στα κανάλια Novasports, στο Vodafone TV.

Μεγάλα παιχνίδια σε Ιταλία, Γαλλία και Ολλανδία

Η Serie A των μεγάλων αστεριών όπως του Κριστιάνο Ρονάλντο, του Ρομέλου Λουκάκου, του Κέβιν Μιχιταριάν και του Λορέντσο Ινσίνιε, η Ligue 1 που έχει στις τάξεις της Νεϊμάρ, Έντινσον Καβάνι και Μάουρο Ικάρντι, αλλά και η Eredivisie των «καυτών» επιθέσεων έρχονται στα κανάλια Novasports, στο Vodafone TV.

Στην Ιταλία ο Οκτώβριος περιλαμβάνει δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια, όπως το derby d’ Italia μεταξύ Ίντερ και Γιουβέντους που πραγματοποιήθηκε με νικήτρια τη Βέκια Σινιόρα, αλλά και το Ρόμα-Μίλαν, που παραδοσιακά προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Επίσης, προβλήθηκαν παιχνίδια όπως το Τζένοα-Μίλαν και Τορίνο-Νάπολι, ενώ έπονται  τα Γιουβέντους-Μπολόνια και Ίντερ-Πάρμα.

Στη Γαλλία τα ντέρμπι δεν λείπουν, με το κλασικό Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ, να παίζουν τον Οκτώβριο και να καθηλώνουν όσους τους αρέσει να «μιλούν» στη μπάλα… γαλλικά. Αλλά και το ντέρμπι Σεντ Ετιέν-Λιόν που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους . Επίσης, περιλαμβάνονται και οι εξίσου ενδιαφέροντες αγώνες Νις-Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό-Ρεν.

Τέλος, στο πρωτάθλημα των πολλών γκολ, αυτό της Ολλανδίας, μετά το ντέρμπι των δύο φαβορί για τον τίτλο, Αϊντχόφεν-Άγιαξ, έρχεται τον Οκτώβριο το παραδοσιακό ντέρμπι της χώρας, το Άγιαξ-Φέγενορντ στο Άμστερνταμ. Επίσης, το… μενού περιλαμβάνει κάποια επίσης σημαντικά παιχνίδια, όπως τα Ουτρέχτη-Αϊντχόφεν, Αϊντχόφεν-Άλκμααρ και Βααλβάικ-Άγιαξ.

Συναρπαστικό θέαμα σε λευκό σκηνικό

Ο Οκτώβριος έρχεται να φέρει και πλούσιο θέαμα από τα χειμερινά σπορ. Στον «βασιλιά» τους, που είναι το παγκόσμιο Κύπελλο Αλπικού Σκι, αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, η οποία θα προβληθεί μέσω των καναλιών Eurosport.

Ειδικά στο στη «μάχη» των ανδρών, οι φίλοι των  χειμερινών σπορ περιμένουν να δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δουν ποιος θα είναι ο διάδοχος στον «θρόνο» του Μαρσέλ Χίρσερ, που μονοπώλησε τους τίτλους στη γενική κατάταξη τα τελευταία οκτώ χρόνια, καθώς είχε ισάριθμους θριάμβους. Ο κορυφαίος Αυστριακός μπορεί να αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό, αλλά ο ανταγωνισμός για την πρωτιά αναμένεται πολύ πιο έντονος.

Στις γυναίκες, η Αμερικανή Μικαέλα Σίφριν θέλει να κρατήσει την πρωτοκαθεδρία της, ωστόσο πολλές είναι οι αθλήτριες που θέλουν να τη διαδεχθούν στην κορυφή. Οι αγώνες ξεκινούν από το Σέλντεν της Αυστρίας και η δράση σε λευκό σκηνικό θα έχει διάρκεια μέχρι τις 22 Μαρτίου.

Τα καλύτερα από τον υπόλοιπο αθλητικό πλανήτη

Και για όσους δεν θέλουν η αθλητική δράση να σταματά εκεί, το Vodafone TV φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών της και τo Insight TV, που αποτελεί τον κορυφαίο δημιουργό περιεχομένου δράσης και περιπέτειας, και Nautical TV με τα σημαντικότερα γεγονότα στον χώρο της θάλασσας.

Τέλος, για τους λάτρεις του σνούκερ, έρχονται οι σπουδαίες διοργανώσεις English Open και World Open, ενώ για τους φίλους της ποδηλασίας η δράση δεν σταματά, καθώς μετά τον Γύρο Ισπανίας έρχονται το Παρί Τουρ και ο Γύρος Της Λομβαρδίας, ενώ για όσους η δράση στις πισίνες αποτελεί μέρος της ζωής τους υπάρχουν οι αγώνες κολύμβησης σε Ινδιανάπολη, Νάπολη και Βουδαπέστη.