Μια νέα σειρά κατέφτασε στις 20 Σεπτεμβρίου στο Netflix για τις ανακριτικές διαδικασίες και τα νοητικά πάρε-δώσε μεταξύ υπόπτων και ντετέκτιβ.

«Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο» το λένε και είναι ένα τηλεοπτικό δράμα που σε βάζει στο ασφυκτικό ανακριτικό δωμάτιο, με τον χρόνο να πιέζει και τις τεχνικές ανάκρισης να σέρνουν τον χορό.

Ερευνητές από το Λονδίνο ανακρίνουν τρεις υπόπτους που κατηγορούνται ότι διέπραξαν φρικτά εγκλήματα. Φιλόδοξο στους στόχους του και πυκνό νοηματικά και αφηγηματικά, το δράμα απλώνεται πάνω από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία), με τρία επεισόδια σε καθεμία.

Το μοτίβο είναι φυσικά το ίδιο σε κάθε ανακριτική αίθουσα: μία ώρα με διαφορετικό ύποπτο, όπου η ομάδα προσπαθεί να τον κάνει να «σπάσει». Διεισδυτικό ψυχογράφημα και σοβαρή ανατομία χαρακτήρων, το «Criminal: Ηνωμένο Βασίλειο» μπήκε δυναμικά στις ζωές μας, με δυνατές ερμηνείες και υποθέσεις έξω από τα καθιερωμένα.

Η αστυνομική σειρά των Τζορτζ Κέι και Τζιμ Φιλντ Σμιθ είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix. Κλειστοφοβική και εξαιρετικά έξυπνη, οι λάτρεις του αστυνομικού θα την αγαπήσουν…