Το Grande Finale της πρωταθλήματος της Serie A TIM έρχεται αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

H τελευταία αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος της Serie A TIM διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/5) και αναμένεται ένα συγκλονιστικό φινάλε με έξι αγώνες – φωτιά να γίνονται παράλληλα την Κυριακή και να κρίνουν δύο εισιτήρια για το Champions League, δύο για το Europa League της επόμενης περιόδου αλλά και μία θέση που οδηγεί στη Β’ κατηγορία!

Οι αγώνες που διεξάγονται παράλληλα την Κυριακή (26/5) στις 21:30 είναι οι εξής: Ίντερ-Έμπολι, Φιορεντίνα-Τζένοα, Σπαλ-Μίλαν, Ρόμα-Πάρμα, Αταλάντα-Σασουόλο και Κάλιαρι-Ουντινέζε. Αταλάντα και Ίντερ έχουν την τύχη στα χέρια τους για να βρεθούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Μίλαν περιμένει “στραβοπάτημά” τους και η Ρόμα ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα.

Στην “ουρά” της βαθμολογίας, Φιορεντίνα, Ουντινέζε, Έμπολι και Τζένοα προσπαθούν να αποφύγουν τη θέση που οδηγεί στη Serie B. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την «Λεπτό προς Λεπτό» την εξέλιξη των έξι αγώνων αλλά και όλο το ρεπορτάζ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής που ολοκληρώνεται.

Η εκπομπή θα ξεκινήσει μισή ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων, στις 21:00, και θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τη λήξη τους, περίπου στις 24:00 απευθείας από το Novasports1HD. Παρουσιαστής της εκπομπής θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

Παράλληλα, οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από την Τετάρτη 22 Μαΐου έως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα γήπεδα, της Γαλλίας, της Αγγλίας, της Ρωσίας, της Σουηδίας και της Αυστρίας. Πιο αναλυτικά, θα δουν τους αγώνες Νις – Μονακό, Καέν – Μπορντό, Αμιάν – Γκινγκάμπ για την 38η  και τελευταία αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος της Ligue 1.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν τον τελικό των play offs της EFL Championship Αγγλίας Ντέρμπι – Άστον Βίλα που θα διεξαχθεί στο «Wembley» με έπαθλο την άνοδο στην Premier League αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας, Ουράλ – Λοκομοτίβ, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, Μπαρτσελόνα – Βαλένθια. Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τους αγώνες Σάλτσμπουργκ – Σεν Πόλτεν και Τζουργκάρντεν – Έστερσουντς για τα πρωταθλήματα Αυστρίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Serie A TIM Ιταλίας

  • Σάββατο 25 Μαΐου: 19:00 Φροζινόνε – Κιέβο Βερόνα, Novasports1HD σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου, 21:30 Μπολόνια – Νάπολι, Novasports2HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
  • Κυριακή 26 Μαΐου: 16:00 Τορίνο – Λάτσιο, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 19:00 Σαμπντόρια – Γιουβέντους, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, 21:00 «Λεπτό προς Λεπτό»: Φιορεντίνα – Τζένοα, Αταλάντα – Σασουόλο, Ίντερ – Έμπολι, ΣΠΑΛ – Μίλαν, Κάλιαρι – Ουντινέζε, Ρόμα – Πάρμα,  Novasports1HD, σε παρουσίαση Γρηγόρη Παπαβασιλείου, 21:30 ΣΠΑΛ – Μίλαν, Novasports2HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα,  21:30 Αταλάντα – Σασουόλο, Novasports3HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου, 21:30 Ίντερ – Έμπολι, Novasports4HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, 21:30 Φιορεντίνα – Τζένοα, Novasports5HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 24:00 (μαγνητοσκόπηση) Ρόμα – Πάρμα, Novasports1HD σε περιγραφή του Νίκου Τζουάννη, 24:00 (μαγνητοσκόπηση) Κάλιαρι – Ουντινέζε, Novasports2HD σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα

Ligue 1 Conforama Γαλλίας

  • Παρασκευή 24 Μαΐου: 22:05 Νις – Μονακό, Novasports1HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, 22:05 Καέν – Μπορντό, Novasports2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη, 22:05 Αμιάν – Γκινγκάμπ, Novasports3HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα

Τελικός Play off EFL Championship Αγγλίας

  • Δευτέρα 27 Μαΐου: 17:00 Ντέρμπι – Άστον Βίλα, Novasports1HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου

Austrian Bundesliga

  • Κυριακή 26 Μαΐου: 18:00 Σάλτσμπουργκ – Σεντ Πόλτεν, Novasports2HD σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη

Allsvenskan Premier Division Σουηδίας

  • Κυριακή 26 Μαΐου: 16:00 Τζουργκάρντεν – Έστερσουντς, Novasports2HD σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Τελικός Κυπέλλου Ρωσίας

  • Τετάρτη 22 Μαΐου: 18:30 Ουράλ – Λοκομοτίβ, Novasports2HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου

Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας

  • Σάββατο 25 Μαΐου: 22:00 Μπαρτσελόνα – Βαλένθια, Novasports1HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη