Τι θα γίνει τελικά με το «Πίσω στο σπίτι»; Αρχίζουν όντως αύριο τα γυρίσματα; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που η απάντησή του θα επηρεάσει άμεσα την πορεία της προετοιμασίας της νέας σειράς του Θοδωρή Πετρόπουλου, του καναλιού του Αμαρουσίου, που μετά την αναζήτησή της στο Mega, έριξε άγκυρα στον ΑΝΤ1.

Και ποιος είναι ο -μεγάλος- ρόλος της Μαρίας Καβογιάννη στη νέα σειρά. Υπάρχει παρασκήνιο!

Η σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου είναι λίγο πριν την οριστική συμφωνία με τον ΑΝΤ1, καθώς εταιρεία παραγωγής, βασικοί συντελεστές και κανάλι έχουν «κλείσει» σε όλα.

Το θέμα, όμως, είναι αλλού: Τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και ο δημιουργός της επιθυμούν διακαώς η διανομή να είναι όπως ακριβώς είχε πάει… πακέτο και στο Mega, δηλαδή με τη Βίκυ Σταυροπούλου και την Μαρία Καβογιάννη στους δύο βασικούς ρόλους.

Τι γίνεται, όμως, που η Μαρία Καβογιάννη έχει ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς με το Mega, καθώς το ”Πίσω στο σπίτι” είναι έτοιμο να ξεκινήσει γυρίσματα…

Και με δεδομένο ότι το κανάλι θέλει πολύ να ξεκινήσει η προετοιμασία της σειράς άμεσα, αν το «Σπίτι» συνεχίσει στο Mega- που είναι το πιο πιθανό τελικά- η Μαρία Καβογιάννη θα είναι δεμένη με συμβόλαιο και δεν θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του ΑΝΤ1, οπότε τότε θα προκύψουν άλλα προβλήματα.

Θα μπορέσει η ηθοποιός να μπορέσει να είναι και στις δύο σειρές;

Η το Mega θα έχει το δικό του…κόλλημα στο να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε δύο σειρές;

Σύμφωνα με το tv zapping, η ηθοποιός κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα για το τι θα γίνει καταρχήν με τη σειρά του Mega, καθώς θα επηρεάσει την δουλειά της στον ΑΝΤ1.

Στον ΑΝΤ1 θέλουν πολύ να δουν πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά όπως φαίνεται, θεωρούν δεδομένο ότι η σειρά δεν θα συνεχίσει, οπότε η Καβογιάννη θα είναι ελεύθερη να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί, εφόσον δεν την δεσμεύει κανένα συμβόλαιο.
σειρές.