Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην ίδια ζώνη, η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που χάρισε απλόχερα υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι της Κάντζας, κάνοντας την Πέμπτη τη δεύτερη πιο δυνατή βραδιά του σταθμού μετά τις Τρίτες του Λάκη, αλλάζει μέρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real, οι ιθύνοντες του προγράμματος του Alpha, αποφάσισαν να μεταθέσουν το «Πάμε πακέτο» το βράδυ της Δευτέρας και πιο συγκεκριμένα στις 10.00 το βράδυ, ώστε να «πέσει» απέναντι στην πολυαναμενόμενη σειρά «Το νησί».

Ο Alpha αποφάσισε μα μην παραδώσει τα όπλα αμαχητί μπροστά στην παραγωγή του Mega, με κόστος που αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η Βίκυ, η οποία αποδεικνύεται σε… κομάντο για επικίνδυνες αποστολές, καθώς ανάλογη μετάθεση είχε γίνει και το 2005 για να συμπέσει τότε με το «Παρά πέντε», θα σταθεί απέναντι στη Βικτόρια (Χίσλοπ) -συγγραφέα του best seller, στο οποίο βασίζεται η σειρά-και θα αντιπαραθέσει σύγχρονες ιστορίες αγάπης και αποχωρισμού στο έπος των κατοίκων της Σπιναλόγκας τη δεκαετία του 50.