Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στον Άγιο Δομίνικο, ο Πατρίκ Ογκουνσότο έχει φέρει έναν άλλον αέρα στο Survivor 3. Μπορεί να μην του κάθεται νίκη, όμως, ο χαρακτήρας του και οι ατάκες του τον έχουν καταστήσει τον αγαπημένο του κοινού, μέσα σε λίγες ημέρες.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι περίμεναν ανάλογη εμφάνιση του ποδοσφαιριστή μέσα στο παιγνίδι, μιας και πέρα από τις αθλητικές του επιδόσεις είχε γίνει δημοφιλής και για τα ελληνικά του και τον τρόπο που περιγράφει μία κατάσταση. Και ήρθαν στο Survivor 3 κι έπαιξαν το παιγνίδι «Βρες τη λέξη», που είναι κομμένο και ραμμένο στα «μέτρα» του Πατρίκ Ογκουνσότο, ο οποίος κλήθηκε να περιγράψει στους συμπαίκτες του.

Οι ατάκες και η περιγραφή του είναι θεϊκές. Οι πάντες κλαίνε από τα γέλια, όπως και ο κόσμος από το σπίτι. Στο Twitter, επίσης, αποθεώνουν τον ποδοσφαιριστή για τις ατάκες του.

«Βασιλικός: Ο καθηγητής γράφει με κιμωλία πάνω σε αυτό. Ογκουνσότο: Αμόλυβδη», είναι μία από τις περιγραφές που έκανε τους πάντες στον Άγιο Δομίνικο να κλαίνε από τα γέλια.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: