«Θυσία» η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ

Υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια


MEDIA
1:20
05/06/2011
«Θυσία» η ακίνητη περιουσία της ΕΡΤ
5
loading

«Δεν θα απολυθεί κανείς από την ΕΡΤ». Αυτή ήταν η διαβεβαίωση που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, στους εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ που τον επισκέφτηκαν προκειμένου να του εκφράσουν την ανησυχία τους για το σχέδιο Πάγκαλου.

Όπως δημοσιεύει το «Κεφάλαιο», ο συναγερμός έληξε μετά τις διευκρινίσεις, ωστόσο μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να δοθούν πρακτικές λύσεις στο τρίπτυχο ανταποδοτικό τέλος, αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας και αναδιάρθρωση της ΕΡΤ, όπως αυτό εκφράστηκε από τον Θεόδωρο Πάγκαλο.

Η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της ΕΡΤ, η οποία υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια, ενδεχομένως να αποτελέσει και το βασικό «τίμημα» για να φανεί η κυβέρνηση συνεπής στις απαιτήσεις της τρόικας για την κρατική ραδιοτηλεόραση, αποφεύγοντας τις οδυνηρές θυσίες εργαζομένων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar kiki

  Συγνώμη ρε παιδιά! Γιατί να μην απολυθεί κανένας? Οταν μια εταιρία κλείνει δεν πρέπει οι υπάλληλοί της να βρουν αλλού δουλειά? Εμείς του ιδιωτικού τομέα είμαστε παιδιά άλλου θεού? Να δείτε που θα στίψουν όλη την Ελλάδα πριν διώξουν έστω έναν από τον ρουσφετοστρατό τους! Νιώθω αγανακτισμένη! Θέλω ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!

 2. avatar Punisher13

  Λουκέτο στο καρκίνωμα και τους κηφηνες τους...

 3. avatar GeorgeV

  Καλά, τα λεφτά που εισπράττει η ΕΡΤ από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ δε φτάνουν για να πληρώνονται οι υπάλληλοί της? Πόσους έχει πια?

 4. avatar Stayros Fournogerakis

  δεν πληρώνω άλλο την ερτ να κλείσει η να πουληθεί .....

  1. avatar Βασίλης

   Ποιος βλακας θα την παρει;;;Σε εναν κηπο 450 τετραγωνικα εχει 144 κηπουρους...Απορροια του ...μεγαλου Αντρεα...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει