Σήμερα στις 21:00 ο Ονούρ και η Σεχραζάτ μας αποχαιρετούν με ένα συγκλονιστικό φινάλε. Ένα υπέροχο παραμύθι που μας κράτησε συντροφιά «Χίλιες και μια νύχτες», τελειώνει.

Η πιο επιτυχημένη τουρκική σειρά των τελευταίων ετών που αγαπήθηκε στη χώρα μας όσο λίγες, φτάνει στο τέλος της και μας αποκαλύπτει αν τα σύγχρονα παραμύθια μπορούν να έχουν happy end…

Μετά από «Χίλιες και μια νύχτες» γεμάτες δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις, όλοι οι ήρωες της σειράς βρίσκονται πλέον σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής τους. Στο τελευταίο επεισόδιο έρχεται η ώρα να πάρουν αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον και θα αλλάξουν τα πάντα…

Η Μπενού καταθέτει αίτηση διαζυγίου και ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Ο Κερέμ μένει άναυδος και παίρνει μια μεγάλη απόφαση….

Ο Ονούρ είναι συντετριμμένος από την απόφαση της Σεχραζάτ να παντρευτεί τον Ενγκίν. Θα αποδεχθεί την κατάληξη αυτή; Ποιο θα είναι το τέλος του παραμυθιού; Θα αποδειχθεί ο έρωτας πιο δυνατός από τα εμπόδια; Δείτε το συγκλονιστικό φινάλε μιας μεγάλης ιστορίας αγάπης.