Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha «Σασμός» είδαμε πως: Λίγο πριν αποκαλυφθεί η εμπλοκή της Βασιλικής στον θάνατο του Λάζαρου, ο Μαθιός δημιουργεί άθελά του ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατά στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του.

Η Αργυρώ συζητά με τον Αντώνη για την κάλυψη που έκανε στην Βασιλική, αλλά χωρίς να το ξέρουν κάποιος τους ακούει.

Η Θοδώρα φαίνεται στεναχωρημένη σαν να μην αντέχει άλλο την απόσταση που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη θα την βγάλει από αυτές τις σκέψεις. Η Καλλιόπη χωρίς να ρωτήσει κανέναν ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον εισαγγελέα, τη στιγμή που ο Αντώνης ανοίγει τον φάκελο με τα αποτελέσματα της εξέτασης dna.

Τι θα δούμε απόψε, Δευτέρα 04 Μαρτίου, στις 21:00 στο 81ο επεισόδιο;

Η Μαρίνα κάνει μια συμφωνία με τη Θοδώρα, προκειμένου να μην προκαλέσουν τις υποψίες των γονιών της και του χωριού για τη σχέση τους. Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη σπεύδει στον Γιακωβάκη, ζητώντας του να αφήσει την οικογένειά της ήσυχη. Τα αποτελέσματα από τον επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων κρύβουν μία μεγάλη ανατροπή, που θα φέρει αναταράξεις.

Η Εύα συνεχίζει το σατανικό της σχέδιο, και μοιάζει να στοχοποιεί τον Μαθιό ως υπαίτιο για το θάνατο του Ευθύμη. Ο Τόλης βρίσκεται εκ νέου σε αδιέξοδο με τη Λεμονιά, την ώρα που στο σπίτι των Σταματάκηδων στήνεται γλέντι.

Η Μαρίνα αντιμετωπίζει ευθέως τον Αντώνη και τον θέτει προ των ευθυνών του. Η Ντίνα ενημερώνει τη Βασιλική πως πρέπει να περάσουν από το τμήμα και εκείνη με τον Μαθιό σκέπτονται πως η μεγάλη στιγμή έφτασε. Παράλληλα, η Στέλλα κι η Θοδώρα θα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση, που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου: