Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξη που παραχώρησε χθες (06/12) στην Ελένη Τσολάκη στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» στο Open ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν θεωρεί την παρουσίαση επάγγελμα και εξήγησε το σκεπτικό της. Τις συγκεκριμένες δηλώσεις σχολίασαν στο πλατό του «Breakfast@Star» με τον Ετεοκλή Παύλου να εκφράζει την αντίθεσή του.

«Διαφωνώ στο ότι η παρουσίαση είναι χόμπι. Είναι επάγγελμα. Είπε ότι αν βγάλουμε τις ειδήσεις, οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Αν όπου “ειδήσεις” βάλουμε “Επίδαυρο”, είναι το ίδιο;», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι κάτι που με αφορά και θα απαντήσω, γιατί δεν είμαι ούτε 20 χρόνια παρουσιαστής, ούτε πτυχίο δημοσιογραφίας έχω. Έχω μπει όμως σε έναν χώρο που έχω απόλυτο σεβασμό για το πού βρίσκομαι και δεν μπορώ να αναγνωρίσω ότι οι άνθρωποι που κάνουν τόσα χρόνια ψυχαγωγία έχουν ένα συν, ένα αβαντάζ», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό που λέει. Δεν μου αρέσει η διατύπωση ως πρόταση αλλά, εκτός από τις ειδήσεις, στην ψυχαγωγία με ένα καλό πτυχίο, με ωραίο λόγο και προσωπικότητα, ένας φωτεινός άνθρωπος μπορεί να κάνει παρουσίαση. Θεωρώ ότι στην Ελλάδα είναι 4-5 άνθρωποι στην Ελλάδα που μετά από 25-30 χρόνια μπορούν να αποκαλούνται παρουσιαστές», είπε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Πολύ με στεναχωρεί αυτό που λες…» σχολίασε η Μαίρη Γεωργιάδου.

«Με τα χρόνια γίνεσαι δηλαδή παρουσιαστής;», ρώτησε αμέσως μετά ο Ετεοκλής Παύλου, διαφωνώντας με την συνεργάτιδά του.

«Δεν γίνεται να απαξιώνεις έναν χώρο και να λες ότι δεν είναι επάγγελμα. Αυτό το πράγμα είναι προκλητικό. Είμαι σε έναν χώρο που δεν έχω πτυχίο αλλά το κυνηγάω να είμαι καλός, να πουν ότι πήρα την ευκαιρία και την αξίζω. Η πόρτα δεν κρατιέται έτσι ανοιχτή όμως», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.