Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Κλέλια Ρένεση εδώ και λίγο καιρό μαζί με την κόρη της, Κοραλία, μετά την διακοπή των γυρισμάτων της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ενόψει της επανέναρξής τους για την 10η σεζόν του πετυχημένου σίριαλ στον Alpha.

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με την κόρη της. Η Κλέλια Ρένεση έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της, Κοραλίας με την οποία είναι αχώριστες και περνούν όσο πιο πολύ χρόνο μπορούν μαζί, κάνοντας κοινά πράγματα που αγαπούν και οι δύο.

Το πρωί της Τετάρτης (3/8) λοιπόν, η Κλέλια Ρένεση, αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός της οποίας είναι η Γαύδος, καλημέρισε τους διαδικτυακούς της φίλους, με μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η τρυφερή μαμά κάνει camping με την 3χρονη κορούλα της, καθώς θέλουν να βρίσκονται δίπλα στη θάλασσα, περνώντας τις περισσότερες ώρες τους εκεί.

«Ελευθερία… να έχεις μόνο τα απαραίτητα, και να τα εκτιμάς… Νερό, τροφή, σκιά, δροσιά. Τον τζίτζικα να σε κουφαίνει. Τον αέρα να σε παίζει σαν φτερό… Το γκαζάκι να βράζει το ρυζάκι… και τον έρωτά σου αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Κλέλια Ρένεση.