Απειλές για τη ζωή της δέχεται η Κατερίνα Δαλάκα με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας πως έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το όνομα του συντρόφου της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκου κάποια στιγμή είχε αναφερθεί στην υπόθεση μέσω αναρτήσεων στα social media.

Η αθλήτρια και νικήτρια του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τόνισε πως ο σύντροφός της ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση και αποκάλυψε πως την απείλησαν ότι θα της ρίξουν βιτριόλι.

«Δεν μιλάμε απλά για αρνητικά μηνύματα. Μιλάμε για μηνύματα μίσους, για μηνύματα που δεν το χωρούσε ο νους μου ότι κάποιος κάθισε να τα γράψει και να τα στείλει. Υπήρξε άνθρωπος που μου έστειλε μήνυμα “άμα σε βρούμε, θα σου ρίξουμε βιτριόλι”! Δεν μπορώ να φανταστώ ότι όταν έχουμε νωπή ακόμα την εικόνα αυτού του κοριτσιού που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και εισέπραξε αγάπη από όλη την Ελλάδα, υπάρχει άνθρωπος που γράφει κάτι τέτοιο» ανέφερε στην συνέντευξη της η Κατερίνα Δαλάκα.

Απειλητικά και υβριστικά μηνύματα όμως δέχεται και ο σύντροφος της, Δημήτρης Φιντιρίκος. «Δεν μπορώ καν να ξεστομίσω αυτά τα λόγια που διάβασα. Εύχομαι πραγματικά να τελειώσει σύντομα όλη αυτή η ιστορία γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ένας ζωντανός εφιάλτης. Είναι άλλο να γράψεις κάτι αρνητικό σε κάποιον και άλλο να του εύχεσαι να πάθει καρκίνο και να πεθάνει. Ευτυχώς για τον Δημήτρη αποδείχτηκε γρήγορα ότι δεν είχε εμπλοκή στην υπόθεση και εύχομαι το ίδιο να συμβεί αν υπάρχουν κι άλλοι που ενεπλάκησαν αδίκως» ανέφερε η Κατερίνα Δαλάκα.