Τι κι αν έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε που ο Λάκης Γαβαλάς βγήκε από τη φυλακή. Ο σχεδιαστής έχει ένα διαρκή φόβο μήπως τον συλλάβουν όπως αποκάλυψε με συνέντευξή του στην εκπομπή «Μία»:

«Πάντα κουβαλάω μαζί μου ένα χαριτωμένο πιτζαμάκι γιατί ποιος ξέρει τώρα μπορεί να είναι απ’ έξω και να θέλουν να με συλλάβουν. Έχω και ντεμακιγιάζ μαζί, γιατί δεν μπορώ να μπω στο τμήμα βαμμένος. Όχι τίποτα άλλο αλλά μου ζητάνε αυτόγραφα».

Ο σχεδιαστής, τόνισε πως έχει συνέχεια δικαστήρια ενώ παράλληλα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα: «Μάλιστα σε κάποιες έδρες, αναρωτιούνται γιατί πάω εκεί αφού πληρώνω αυτό που είναι να πληρώσω» δήλωσε και συμπλήρωσε: «Εμφανίζομαι στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνακίου. Εκεί δίπλα στο Μέγαρο».

Ο Λάκης Γαβαλάς, μίλησε και για το νέο του εγχείρημα που είναι ο σχεδιασμός ρούχων για σκύλους: «σχεδιάζω ρούχα μόνο για μικρόσωμα σκυλιά. Είναι σε ύφος παιδικό. Έχω φτιάξει και καπαρντινάκια» επισήμανε ο σχεδιαστής και πρόσθεσε: «υπάρχει πολύ μοναξιά και έτσι όλο και περισσότερος κόσμος αγοράζει σκυλιά».