Για τη σχέση της κόρης του με την σύντροφό του μίλησε ο σύζυγος της «χρυσής» κληρονόμου Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο.

Αναφέρθηκε για την ακρίβεια στο πόσο βοήθησε η παρουσία της την ανήλικη κόρη του, η οποία έχασε πρόωρα την μητέρα της.

Σύμφωνα με την «Real», ο Αλβάρο δήλωσε:

«Η Βίβιαν ξεπέρασε την απώλεια της μητέρας της χάρη στην Αθηνά. Είναι πολύ καλά πλέον περιβάλλεται από αγάπη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Όσο για τη σχέση της Αθηνάς με τη Βίβιαν, σχολιάζει πως «πρόκειται για μια ευλογημένη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και την απόλυτη αρμονία».

Ο ίδιος λατρεύει την Βίβιαν και δήλωσε πως «τον περασμένο Σεπτέμβριο έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο της ιππασίας σε παιδικό τουρνουά και μάλιστα στους δυο πρώτους αγώνες όπου συμμετείχε κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Ποτέ δεν ήμουν τόσο νευρικός όσο εκείνη την ημέρα».

Στη συνέχεια έκανε λόγο για το ποια είναι η σχέση του ζευγαριού καθώς και η αντιμετώπιση που έχουν απέναντι στη μικρή του κόρη: «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και μαζί τη Βίβιαν. Μας αρέσουν τα ίδια πράγματα και η καλύτερη απόδειξη είναι ότι είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο. Στο σπίτι, στις προπονήσεις, στα γραφεία του κέντρου εκπαίδευσης ιππασίας που διαθέτουμε.

Παλιότερα το πιο αρνητικό σημείο στο γάμο μου ήταν ότι η Αθηνά δεχόταν τρομερή πίεση από τον Τύπο. Ήταν μόνιμα ανήσυχη. Τώρα, όλα αυτό έχει μειωθεί γιατί η Αθηνά είναι πολύ απλός άνθρωπος και συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά».