Η Ναταλί Κάκκαβα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση ότι παραιτείται από αντιδήμαρχος Σαρωνικού, αφού ο δήμαρχος, Δημήτρης Παπαχρήστος, την έπαυσε από τα καθήκοντά της ως υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ του δήμου Σαρωνικού.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστος, μέσα από το Δελτίο Τύπου έκανε λόγο για «ασεβή και καταχρηστική συμπεριφορά», ενώ η Ναταλί Κάκκαβα ξέσπασε σε δάκρυα κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, η Ναταλί Κάκκαβα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και κατήγγειλε τον δήμαρχο Σαρωνικού, Δημήτρη Παπαχρήστου, για συναισθηματική κακοποίηση. «Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ;» ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν»

Με τρεμάμενη φωνή, η Ναταλί Κάκκαβα είπε αρχικά: «Όσο ζω και υπάρχω θα υπερασπίζομαι τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβα τα ΚΑΠΗ κάναμε δραστηριότητες, γελάγαμε, κάναμε γυμναστικές, μαθήματα κομμωτικής, και τι δεν κάναμε! Και το πρώτο πράγμα που μου έλεγαν οι άνθρωποι ήταν ότι δεν νιώθουν ελεύθεροι και ότι θέλουν να εκλέγουν ποιος τους εκπροσωπεί. Εγώ είμαι πάντα με τον κόσμο, με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου έκαναν την τιμή να δοκιμαστώ σε κάτι που αγάπησα πολύ στην πορεία. Ήμουν εκεί, όλη μέρα και νύχτα κοντά τους, άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους γιατί ήμουν κοντά στον κόσμο. Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα ευτυχισμένα παιδιά και ευτυχισμένους ανθρώπους. Για αυτό είμαι εδώ δημόσια, γιατί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν έχει κάποιος δημότης, μέλος του ΚΑΠΗ, να μου προσάψει ένα περιστατικό αγένειας, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση; “τσουνάμι αγάπης”» ανέφερε, αρχικά, συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα.

«Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι σε εκπομπή της τηλεόρασης, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί. Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν», τόνισε η παρουσιάστρια.