Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτριος Παπαχρήστου, εξέδωσε δελτίο Τύπου όπου απαντά στις κατηγορίες της γνωστής παρουσιάστριας, Ναταλί Κακκαβά, η οποία χθες το βράδυ με μία ανάρτηση- καταγγελία γνωστοποίησε την παραίτησή της από τη θέση της αντιδημάρχου Σαρωνικού.

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης, που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και τον σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας.

Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας το Δήμο μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας. Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για το Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας», γράφει αρχικά ο δήμαρχος Σαρωνικού.

«Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποι εκείνοι που κατέχουν τις «ζωές» των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Απόφαση παύσης των αρμοδιοτήτων της αντιδημάρχου Ναταλί Κάκκαβα από το Δήμαρχο Σαρωνικού Δημήτρη…

Posted by Δημητρης Παπαχρηστου on Sunday, May 26, 2024

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’ επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κας Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μας, με αποκορύφωμα μία κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Σαρωνικού για τη Ναταλί Κάκκαβα.

Η κυρία Κακκαβά έκανε λόγο για «απαράδεκτες συμπεριφορές», που δέχθηκε από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, του οποίου και αποτέλεσε μέλος για πρώτη φορά.

Η ανάρτηση της Ναταλί Κακκαβά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΟΥ.Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριε Δήμαρχε.Δυστυχώς δε χωράει τίποτα…

Posted by Ναταλι Κακκαβα on Sunday, May 26, 2024