Με απόλυτη ψυχραιμία και επαγγελματισμό διαχειρίστηκε ένα ατύχημα που είχε επί σκηνής η Τέιλορ Σουίφτ. Η τραγουδίστρια χειρίστηκε αβίαστα το γεγονός πως το φόρεμά της λύθηκε κατά τη διάρκεια της «Eras Tour» στις 19 Μαΐου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Η σταρ είχε επιλέξει ένα μπλε φόρεμα, το οποίο λύθηκε την ώρα που τραγουδούσε, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το σύνολο που φορούσε μέσα από αυτό. Η σταρ φορούσε ένα χρυσό σουτιέν κι ένα κοντό σορτσάκι, το σύνολο που επιλέγει στις εμφανίσεις της για να παρουσιάσει το «The Tortured Poets Department».

Εκείνη την ώρα μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφορεί στο Twitter, ακούγεται να λέει στο κοινό: «Μιλήστε μεταξύ σας», προκειμένου να στρέψει αλλού την προσοχή του.

Η Σουίφτ κάθισε στον πάγκο του πιάνου της και έλυσε ολόκληρο το μπλε φόρεμά της σε μια προσπάθεια να το φτιάξει μόνη της. Όταν ούτε αυτό λειτούργησε, ένα από τα μέλη του συνεργείου της έφτασε στη σκηνή για να τη βοηθήσει, μεταδίδει το nbc.

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές που παρακολούθησαν τη συναυλία της Στοκχόλμης έμειναν έκπληκτοι από την απροσδόκητη αφαίρεση του φορέματος, με έναν από τους παρευρισκόμενους να ρωτάει στο κλιπ: «Α, αλλάζει;».

Άλλοι επαίνεσαν τη Swift για το ότι ήταν «Ms. Perfectly Fine» κατά τη διάρκεια της συναυλίας, με έναν χρήστη του TikTok να σχολιάζει: «Ακόμα και όταν υπάρχει μια δυσλειτουργία είναι αξιολάτρευτη».