«Έφυγε» από τη ζωή η ξεχωριστή περσόνα που γνωρίσαμε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», Ελένη Καριολάκη. Μάλιστα, το ότι ήταν νεκρή ανακαλύφθηκε μετά από τέσσερις ημέρες. Στην εκπομπή επί του ζητήματος μίλησε ο Σταύρος Μπαλάσκας εκπρόσωπος συνδικαλιστικής οργάνωσης των αστυνομικών στην εκπομπή «Super Katerina» με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία και ο σύζυγος προφανώς, ο οποίος δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση γιατί συνομίλησαν μαζί του οι αστυνομικοί. Είχε συνηθίσει σε αυτή την κατάσταση καθώς αυτό το σπίτι απέπνεε δυσοσμία συνεχώς. Είχε μια έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το σπίτι συνεχώς. Και μπορούμε να πούμε πως κάποιοι στενοί γείτονες, άνθρωποι που ήταν πολύ κοντά την είχαν συνηθίσει», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ανευρέθη η κ. Καριολάκη μέσα στο δωμάτιο της, ξαπλωμένη στο ντιβάνι, νεκρή τέσσερις με πέντε ημέρες. Κλειδωμένη. Άνοιξε η αστυνομία το δωμάτιό της και μπήκε μέσα. Έπειτα διεκομίσθη στην ιατροδικαστική υπηρεσία όπου της έγινε νεκροψία – νεκροτομή. Η πρώτη άποψη του ιατροδικαστή είναι πως έφυγε από παθολογικά αίτια. Δεν καταδεικνύεται εγκληματική ενέργεια πριν παραδοθεί η αναφορά του ιατροδικαστή».

Κι όσον αφορά για το πως δεν έγινε αντιληπτός ο θάνατος της γυναίκας από το σύζυγό της, ο κ. Μπαλάσκας, είπε: «Επειδή θέλω να είμαι προσεκτικός… Δεν είναι απόλυτα ισορροπημένος ο σύζυγος».

Τι είπε ο γείτονας που έκανε την καταγγελία

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο γείτονας της κ. Καριολάκη που έκανε την καταγγελία στη φιλοζωική υπηρεσία. «Εγώ έκανα την καταγγελία για τα σκυλιά. Δεν μπορεί να τα συντηρήσει. Ήταν ατάιστα. Κάνουν τις ακαθαρσίες τους μέσα στο σπίτι, δεν τρώνε. Ενημέρωσα την φιλοζωική. Αρχικά είχε ενημερωθεί με λάθος στοιχεία. Εμείς ενημερωθήκαμε για 5 ημέρες πως ήταν νεκρή. Είχε προβλήματα με την γειτονιά. Με το παραμικρό καλούσε την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά.

Τι ανέφερε ο σύζυγός της

Ο σύζυγός της, Μανώλης Μεϊδρινός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ανέφερε πως «ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε». «Τη βρήκα μαύρη και έφυγε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε από έρωτα, από ό,τι θέλεις παντρευτήκαμε…».

Ο ίδιος ανέφερε πως η κηδεία της Ελένης Καριολάκη έγινε προχθές, στην Αγία Παρασκευή, στο Λαμπίρι, όπως ανέφερε ο ίδιος. Όσον αφορά την κατάσταση του σπιτιού, τα πλάνα από την εκπομπή δείχνουν πως δεν ήταν καλή. Όταν ερωτήθηκε γι’ αυτό, ο σύζυγός της απάντησε πως γι’ αυτό ευθυνόταν η Ελένη Καριολάκη: «Αυτή μου το έκανε έτσι. Δεν καθάριζε καθόλου. Ήταν συνέχεια πάνω στο κρεβάτι».

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊδρινός ανέφερε πως είναι συνταξιούχος και πως από τη γειτονιά «και φαΐ μου φέρνουν και ό,τι θες μου φέρνουν». «Αυτή η γειτονιά, αν υπάρχει παράδεισος, είναι μέσα στη μέση».

Ποια ήταν η Ελένη Καριολάκη

Πριν 14 χρόνια, η Ελένη Καριολάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου είχε παρουσιάσει ένα «χορευτικό σόου», όπως είχε αναφέρει, «με μπουρμπουλήθρες». Είχε χορέψει το «Hung up» της Μαντόνα και ο Ηλίας Ψινάκης είχε… ξετρελαθεί με την εμφάνισή της.

Από τότε, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του 2017 στον ΣΚΑΪ, με το κοινό να τη θυμάται ακόμα. Και σε εκείνο το σόου είχε παρουσιάσει στους κριτές τις χορευτικές της ικανότητες.

Γεννημένη στις 13 Δεκεμβρίου του 1968 στην Αθήνα από το Νικόλαο και την Τριανταφυλλη Φωτοπούλου. Από τα 5 της χρόνια, ξεκίνησε να ασχολείται με το χορό παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή της Τζούλιας Ραλλίδη. Μεγαλώνοντας, χάρη στη βοήθεια του τότε αρραβωνιαστικού της Δημήτρη Παγούρη μπήκε στον πολιτιστικό θίασο του ΟΤΕ με σκηνοθέτη τον Σάββα Παρίτση και κειμενογράφο τον Γεώργιο Κιτοβα.

Μαζί με εκείνη την ομάδα έδιναν παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα σε σχολεία και εκκλησίες με κείμενα από Τρωάδες, Μήδεια, Ωραία Ελένη κ.α. με τη δασκάλα τους Ιωάννα Ακριβοπούλου.

Στην τηλεόραση, έχει εμφανιστεί στις σειρές «Στο παρα πέντε», «Εξαφάνιση», «Γοργόνες» και «Μαργαρίτα», ενώ είχε λάβει μέρος και ως παίκτρια στο Wipe Out Ελλάδα – Τουρκία με την μαύρη ομάδα “Ζαραλίκος, Καριολάκη, Φραγκολιάς”.