Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Καριολάκη, η οποία είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του ΑΝΤ1, πριν από 14 χρόνια. Η διαγωνιζόμενη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, μετά από 4 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελένη Καριολάκη βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της στο σπίτι τους. Ο ίδιος, ωστόσο, προηγουμένως δεν είχε καταλάβει πως επρόκειτο να συμβεί κάτι τέτοιο…

Ο σύζυγός της, Μανώλης Μεϊδρινός, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου ανέφερε πως «ξαφνικά έφυγε, μαύρισε και έφυγε». «Τη βρήκα μαύρη και έφυγε. Ήμασταν 7-8 χρόνια παντρεμένοι. Παντρευτήκαμε από έρωτα, από ό,τι θέλεις παντρευτήκαμε…».

Ο ίδιος ανέφερε πως η κηδεία της Ελένης Καριολάκη έγινε προχθές, στην Αγία Παρασκευή, στο Λαμπίρι, όπως ανέφερε ο ίδιος. Όσον αφορά την κατάσταση του σπιτιού, τα πλάνα από την εκπομπή δείχνουν πως δεν ήταν καλή. Όταν ερωτήθηκε γι’ αυτό, ο σύζυγός της απάντησε πως γι’ αυτό ευθυνόταν η Ελένη Καριολάκη: «Αυτή μου το έκανε έτσι. Δεν καθάριζε καθόλου. Ήταν συνέχεια πάνω στο κρεβάτι».

Στη συνέχεια, ο κ. Μεϊδρινός ανέφερε πως είναι συνταξιούχος και πως από τη γειτονιά «και φαΐ μου φέρνουν και ό,τι θες μου φέρνουν». «Αυτή η γειτονιά, αν υπάρχει παράδεισος, είναι μέσα στη μέση».

Πριν 14 χρόνια, η Ελένη Καριολάκη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όπου είχε παρουσιάσει ένα «χορευτικό σόου», όπως είχε αναφέρει, «με μπουρμπουλήθρες». Είχε χορέψει το «Hung up» της Μαντόνα και ο Ηλίας Ψινάκης είχε… ξετρελαθεί με την εμφάνισή της.

Από τότε, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης, καθώς είχε εμφανιστεί σε αρκετές εκπομπές. Μάλιστα, είχε επιστρέψει στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» του 2017 στον ΣΚΑΪ, με το κοινό να τη θυμάται ακόμα. Και σε εκείνο το σόου είχε παρουσιάσει στους κριτές τις χορευτικές της ικανότητες.