Η Linda Andrade, σύζυγος ενός εκατομμυριούχου του Ντουμπάι και influencer, προκάλεσε για άλλη μια φορά οργή, αφού αποκάλυψε πώς ξόδεψε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τα χρήματα του συζύγου της μέσα σε μια μόνο εβδομάδα.

Ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τη σπατάλη της έχει συγκεντρώσει πάνω από 580.000 προβολές στο TikTok.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να επιδεικνύω την αισθητική της χρυσοθήρας», δήλωσε η 23χρονη Andrade στη New York The Post, περιγράφοντας τις επιδεικτικές καταναλωτικές της συνήθειες.

Η γυναίκα από την Καλιφόρνια φέρεται να είναι παντρεμένη με έναν πάμπλουτο με έδρα το Ντουμπάι, ονόματι Ricky Andrade, τον οποίο φέρεται να παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 19 ετών.

Η ίδια αυτοαποκαλείται «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» και μέσω βίντεο επιδεικνύει πώς τη «λούζει» με πολυτελή δώρα.

Αυτά τα βίντεο, τα οποία συγκεντρώνουν τακτικά εκατομμύρια προβολές, δείχνουν την ίδια να καυχιέται ότι ξόδεψε 16.000 δολάρια σε μια μέρα, ότι δοκίμασε ένα φλιτζάνι καφέ από χρυσό 24 καρατίων.

Στην τελευταία επίδειξη, η Linda φέρεται να αποφάσισε να ξοδέψει 2,5 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα, σύμφωνα με ένα απόσπασμα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Αυτές οι δαπάνες αναλύθηκαν σε μια κατάθεση 1.411.008 δολαρίων, 356.214 δολάρια σε ψώνια, 229.141 δολάρια σε μετρητά, 7.210 δολάρια σε σοκολάτες, 201.200 δολάρια σε χρυσό, 52.210 δολάρια σε «χρήματα διασκέδασης» και 216.789 δολάρια σε μια «τυχαία Τετάρτη», που παραπέμπει σε ένα είδος διαφήμισης πιστωτικών καρτών για τους μεγαλοπλούσιους.

Το βίντεό της προκάλεσε πολλά σχόλια. «Πώς έχεις άπειρα χρήματα έτσι, αδερφέ» αναρωτήθηκε κάποιος. «Κλαίω όταν ξοδεύω 10 δολάρια στα McDonald’s» παρατήρησε κάποιος άλλος.

Εν τω μεταξύ, άλλοι αναρωτήθηκαν αν κατασκεύασε την καταναλωτική της έξοδο για λόγους απήχησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Απλώς κατεβάζει αριθμούς από το μυαλό της σε αυτό το σημείο lol», ανέφερε ένας TikTokker.

Παρά την επιδειξιομανία της, η Linda ισχυρίζεται ότι δεν παντρεύτηκε τον Ricky μόνο για τα λεφτά του. Γνώρισε τον σύζυγό της πριν εκείνος γίνει πλούσιος, περιγράφοντας σε ένα από τα βίντεό της πως εκείνος εργαζόταν ως τεχνικός πλυντηρίου πιάτων όταν άρχισαν να βγαίνουν. Η εξαμελής οικογένειά της φέρεται να μοιραζόταν ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου μέχρι που ο πατέρας της, ο Fouad, ξεκίνησε μια επιχείρηση επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών – και έτσι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της.

Η Linda φέρεται να γνώρισε τον Ricky σε ένα γυμναστήριο όταν ήταν μόλις 16 ετών, οπότε του έδωσε τον αριθμό της επειδή το κινητό του ήταν χαλασμένο και πρότεινε ότι ο πατέρας της θα μπορούσε να το φτιάξει.

«Όταν γνώρισα τον Ricky, είδα όλα αυτά τα παρόμοια χαρακτηριστικά [με τον πατέρα μου] σε αυτόν¨», δήλωσε η Linda. «Δεν έψαχνα για έναν πλούσιο τύπο, αλλά έψαχνα για φιλοδοξία. Και, πάνω απ’ όλα, έναν καλό άνθρωπο. Τα λεφτά δεν είναι το παν – γιατί μπορεί να είσαι με κάποιον που είναι πλούσιος και σου φέρεται σαν σκουπίδι, καταλαβαίνεις;».