Μια νοικοκυρά από το Ντουμπάι αποφάσισε να δείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις δυσκολίες που περνά, αφού αποκάλυψε τα «χειρότερα πράγματα» του να είσαι παντρεμένη με έναν εκατομμυριούχο. Σε αυτές τις… δυσκολίες, περιλαμβάνονται καταστάσεις, όπως το να «πρέπει πάντα να δείχνεις στα καλύτερα σου», να έχεις «πολύ φαγητό όποτε το ζητήσεις» και να «πετάς πάντα στην πρώτη θέση».

Τα βίντεο όπου η γυναίκα από το Ντουμπάι «γκρινιάζει» για την κατάστασή της, συγκεντρώνουν αυτή τη στιγμή εκατομμύρια προβολές. Ωστόσο, πολλοί την κατηγορούν ότι παραπονιέται για «προβλήματα» που άλλοι θα μπορούσαν να έχουν μόνο στα όνειρα.

Η 23χρονη Linda Andrade από την Ιορδανία φέρεται να είναι παντρεμένη με έναν πάμπλουτο, με έδρα το Ντουμπάι, έμπορο, ονόματι Ricky Andrade, τον οποίο φέρεται να παντρεύτηκε όταν ήταν μόλις 19 ετών. Η αυτοαποκαλούμενη «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» μοιράζεται συχνά βίντεο που περιγράφουν λεπτομερώς πώς ζει με το άλλο της μισό, στους σχεδόν 530.000 ακολούθους της στο TikTok.

Η σκοτεινή πλευρά της ζωής της

Σε ορισμένες από τις πιο πρόσφατες αποκαλύψεις της, με τίτλο «τα χειρότερα πράγματα που έχεις να αντιμετωπίσεις με έναν εκατομμυριούχο», η Andrade αποκάλυψε τη σκοτεινή πλευρά του να είσαι αρραβωνιασμένη με έναν μεγιστάνα της Μέσης Ανατολής.

@lionlindaa

The richer the crazier, but i love it 💸😍 #rich #millionaire #dubai #uae #arab

♬ Baba fen – Haifa Wehbe

Κάποια από τα μειονεκτήματα αυτού του πλουσιοπάροχου τρόπου ζωής, φέρεται να περιλαμβάνουν το να μην οδηγείς ποτέ, να ταξιδεύεις μόνο στην πρώτη θέση και να μην έχεις ποτέ όριο προϋπολογισμού, σύμφωνα με τα αποσπάσματα, τα οποία την δείχνουν να επιδίδεται σε ασχολίες «πλούσιων ανθρώπων» μαζί με τον άντρα της. «Ο άντρας μου αγοράζει μόνο χρυσό 24 καρατίων», παραπονέθηκε η influencer σε μια δημοσίευσή της.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά «επίπονο», ο σύζυγός της φέρεται επίσης να της αγοράζει πάρα πολλά πράγματα – τα οποία πρέπει πάντα να είναι επώνυμα – και να την ταΐζει «πάρα πολύ φαγητό».

Φυσικά, η ζωή της influencer δεν είναι σαν όνειρο. Σύμφωνα και με το nypost.com, η Andrade δήλωσε ότι συνεχώς «φοβάται μήπως τη ληστέψουν» ή μήπως άλλες γυναίκες της κλέψουν την θέση. Σε ένα άλλο βίντεο, παραπονιέται ότι είναι «κουρασμένη» από όλα τα ταξίδια, ενώ ένα απόσπασμα δείχνει τον σύζυγό της να κάνει βόλτες με τζετ σκι.

«Γελάει ο φτωχός»

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν την «δύσκολη» ζωή της Andrale. «Θέλω αυτά τα προβλήματα», είπε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος ειρωνεύτηκε, λέγοντας «τόσο δύσκολη ζωή». «Γελάει ο φτωχός», σχολίασε ένας τρίτος.

Άλλοι επεσήμαναν ότι τα προβλήματα του influencer ωχριούν μπροστά στα δικά τους. «Μακάρι να μπορούσα να παραπονεθώ για αυτά τα πράγματα. Δεν αγχώνομαι επειδή με ληστεύουν, αγχώνομαι επειδή πληρώνω τους λογαριασμούς μου», σχολίασε ένας.

«Ουάου, μακάρι να είχα κι εγώ αυτά τα προβλήματα, τουλάχιστον εσείς δεν χρειάζεται να δουλεύετε τόσο σκληρά επειδή είστε εκατομμυριούχοι», έγραψε ένας άλλος.